Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Ginekolog v Šiški ali Šentvidu

Ginekolog v Šiški ali Šentvidu

Ker se tu zbirate predvsem nosečnice, upam da mi boste znale svetovati. Rada bi zamenjala dosedanjo ginekologinjo, predvsem zato, ker mi je bilo pri prejšnji nosečnosti grozno slabo, ona pa me je z veliko težavo dajala na bolniško. Vedno sem jo mogla prepričevati, da se grozno počutim, skratka komaj sem se privlekla do stranišča, kaj šele v službo.
Zato prosim za priporočila kakšne-ga dobre-ga ginekologa-inje(ups, s tem sem se malo zapletla), skratka lahko je moški ali ženska, samo da nebi “šparal” na bolniških, brisih….in podobnih stvareh.
Lep dan.

Sama imam fantastično ginekologinjo dr. Šubic v ZD Šiška, a ker je že nekaj let tudi direktorica omenjenega zavoda, je obdržala samo nosečke, tkao, da se pozanimaj, če te vzame. Je res predana, vsaki se zelo posveti, vse ti razloži…

Pozdravljena,

tudi dr. Demšarjeva v ZD Šiška sploh ni slaba.

Lp
lbeka

v Šentvidu dela dr. Renata Toff Jovan – ginekologinja super je, mislim pa da glede porodniške moraš splošnemu zdravniku, dr. Šalehar je tudi zelo o.k., jaz sem drugače delala celo nosečnost tako da ne vem točno kako je glede bolniške.

lp.

New Report

Close