Ginekolog v Ljubljani
Prosim vas za vaše predloge in izkušnje – kam naj še pokličem, da me mogoče kak ginekolog vzame na koncesijo? Najraje Bežigrad, ampak sem se počasi že poslovila od te ideje.
Rabila bi prvi pregled v nosečnosti, iz Aškerčeve me podijo stran :(((
Seveda me zanimajo dobri ginekologi/nje, s katerimi ste zadovoljne. Bi bila pripravljena tudi prvi pregled plačati, potem naprej pa hoditi na koncesijo (menda se pri enih to da….)
Hojla, bodoča mami.
Priporočam ti dr. Križajevo, ki dela v Murglah. Sama sem ves čas nosečnosti hodila k njej in je res super ginekologinja. Čisto vsakič ti naredi ultrazvok. Mogoče boš morala prvič plačati (pred cca 3 leti je bilo pri meni tako), potem si pa njena, ker ima koncesijo. Fino je tudi ker imaš zraven parking. Pokliči na 01 283-42-98.
Pa lepo nosečnost ti želim!
Maja
Tudi sama sem kot priseljena “Ljubljančanka” bila pred dvema mesecema v istem položaju. Kljub temu, da živim v Ljubljani, sem se odločila za Postojnsko bolnišnico. Prijateljica mi je svetovala dr. Tanjo Jordan in poslušala sem njen nasvet. To je zdravnica, ki si jo vsaka nosečnica samo želi! Če ti ni odveč vožnja do Postojne in če ti ne uspe v Ljubljani se vsekakor splača…
Naročiš se na tel: 05 726 42 72, kolikor vem, še sprejema nove pacientke, je pa čakalna doba nekoliko daljša.
Veliko sreče
Pozdravčki
Jaz hodim v ZD Bežigrad, kamor bi ti želela hoditi. Tam delata dr. Dimnik (ki ne jemlje več) in dr. Lena Žigon, ki pa še jemlje pacientke. Imajo sicer zelo polno in zaradi dopustov sem slišala, da sestra vsakomur po telefonu pravi, da je potrebno za novo naročanje poklicati po 20.8. – po dopustih. Ponavadi se za navadna naročanja čaka cca 2-3 mesece. Pokliči jih in vprašaj.
Sem se naročila k dr. Križajevi, prvič bo za plačati, potem pa ne.
Za Bežigradom bi morala klicati šele jeseni (nič ne pomaga nosečnost:((().
Hvala vsem za nasvet.
Na Aškerčevi je povsod napisano, naj si najdeš drugega ginekologa, če nisi več študentka pa vsakič me sestra to sprašuje pa pri prvi nosečnosti nisem bila pretirano zadovoljna- ni bilo sicer nič narobe, a posebej pohvaliti pa tudi ne morem. Pa še novo foro so uvedli – za to, da se naročiš (da ti dajo termin), moraš osebno priti v ordinacijo – se ne moreš naročiti po telefonu!!! Mislim, kje so to pobrali, ne vem….