ginekolog v celju
Gašperlin Dovnik pa niti slučajno ne, njo bi pa res vsakomur odsvetovala.
Redkobesedna, skopa s preiskavami, še krvno sliko ji je v nosečnosti težko narediti, kaj šele glukozni test in običajne stvari – urin v nosečosti je drugje praviloma pregledan pri vsakem rednem nosečniškem pregledu, pri njej ne!
Da ne govorim o tem, da je še do nedavnega praktično do konca delala vaginalne preglede, po katerih je marsikatera nosečnica malo zakrvavela in so pri zdravem poteku povsem nepotrebni.
Potem njena “nuhalna svetlina” oziroma interpretacije mamografskih pregledov, eh, škoda besed.
Najboljša je ginekologinja v Laškem (se ne spomnim priimka), takoj za njo je Simonitti v Šentjurju.
Oba sta 10 min iz Celja.
daj no, jaz sem obe nosečnosti hodila k njej, urin mi je vedno pregledala, prav tako sem hodila na redne preglede krvi. zadnjič mi je naredila ultrazvok dojk, našla eno malo cisto in mi rekla, da naj pridem spet čez 3 mesece, ko bova ultrazvok ponovili, da vidi, kaj se dogaja s cisto in da mi ga ne bo računala.
Pred enim letom je bilo moji prijateljici rečeno, da ni šans, da bi dr. Koren še kakšno sprejel.
In ko sem bila pri njemu na pregledu sem ga vprašala, če še sprejema. Rekel je, da odklonit ne sme nobene, da bi pa rajš videl, da ne. Ampak jo je sprejel. Poskusit ni greh, samo najbolje bi bilo, če bi dobila direkt na telefon njega, ne pa sester.
Ginekološki center dr. Glušičeve v Velenju 03 897-27-00 – najboljša ginekološka oskrba daleč v okolici Celja. Sama se vozim k njim iz Laškega in je tega vredno. Imajo vse na enem mestu (labolatorij, mamografijo, ultrazvok), nikoli se ne čaka več kot par minut, osebje in zdravniki izredno skrbni, prijazni in predvsem strokovni. Poleg drugih ginekologov v tem centru dela tudi dr. Koren, ki me je spremljal v času druge nosečnosti in je super, čeprav so vsi zdravniki vključno z dr. Glušičevo super. Skratka se splača poklicati in vprašati. Tudi vožnjo vzamem v zakup, saj je oskrba v tem centru res odlična in vredna vse pohvale.
L.P. Laščanka.
Pujsa pepa, pri nekaterih ginekologih je to, kar si napisala, samoumevno, le da ne dajejo pacientkam vsiljenega občutka hvaležnosti.
Se ti zdi prijazno, da bo brezplačno spremljala tvojo cisto??
Če bi v času nosečnosti imela kako nosečo prijateljico (ali dve, tri), bi ugotovila, da njihovi ginekologi naredijo neprimerno več, pa še prijazno razložijo stvari hkrati.
meni je dr. gašperlin dovnik super. strokovna. ravno to mi je všeč, da ni nekaj sladka tako kot drugi. pove ti realno kaj je narobe s tabo, kako problem rešiti in se tega tudi loti reševati na tak način. vprašam jo lahko kar koli, povedala bo strokovno in tako kot je treba, in nebo zraven stresala nekih šal, kot npr. moja prejšnja ginekologinja, (kar se mi itak zdi neprimerno za zdravnika). vedno si vzame čas za pacientke in ne opravi pregleda tako rutinsko kot po tekočem traku, kar mi je zelo ok
jaz priporočam njo, ker se mi zdi da kar obvlada, vsaj jaz imam z njo zelo pozitivne izkušnje, tako da jo priporočam.
kenga, ne vem no, meni je do sedaj naredila vse, le za te prsi me je hotela po telefonu odslovit. če se mi zdi prijazno, da bo brezplačno spremljala mojo cisto? ja, se mi zdi, ker danes redkokje dobiš kaj zastonj. pa še ugodno ceno ima glede na ultrazvoke dojk drugje.
ni pa edina, ki zaračunava vsak “drek”, to pa je res.
svojo prvo nosečnost sem na začetku bila pri ginekologu v mojem rojstnem kraju, ki je žal pokojni. pri njem sem dobila zastonj materinsko knjižico, na vsakem pregledu me je pregledal z ultrazvokom in mi dajal slikice …
irenea, lepo, da si iskrena.
Ne vem, meni se zdi, da Gašperlin Dovnikova da vsakemu občutek, kaj je za njega naredila, v resnici pa pacientu pripada še več.
Saj nimam osebno nič proti njej, ampak priporočala je pa – ob lepem številu dobrih zdravnikov – res ne bi.
Pujsa pepa, brez zamere, vso srečo in da bi bilo potrebnih čim manj obiskov pri zdravniku!