Najdi forum

ginekolog obala

Pozdravljene,

iščem novega ginekologa na Obali – Koper, Izola, Piran. Priporočate koga? Kakšno mnenje pa imate o dr. Ravnikarju (bolnica Izola) ali o dr. Vitezici (ZD Koper)?

katja

Jaz sem iz obale in sem se odločla za Postojno.
Hodila sem v Lucijo k dr. Nomovskemu. In dokler nisem prišla drugemu v roke nisem mogla primerjat. Zdaj ko grem iz pregleda me nič ne boli. Prej pa me je po trebuhu bolelo še tri dni. Katastrofa. … lp

Jaz ti lahko povem iz prve roke glede obeh: Dr. Vitezica je bil moj osebni gin. dokler se nisem preselila. Je OK, vedno te posluša in vse lepo razloži.
Dr. Ravnikar pa je milo rečeno “traktor”, ki ne zna z besedami oz. nima nobenega takta pri pogovorih z ženskami. Meni je na pregledu po porodu rekel, naj ne lažem, da delam Keglove vaje, ker one ve, da jih ne. Pa sem jih in to toliko, da sem imela močan “musklfibr” v medeničnih mišicah!!!

No, če pa imaš mogoče možnost izbrati, ti svetujem, da poskusiš priti do dr. Vičičdr. Nives Rožič-Vičič (ZD Izola – mislim), ker je najboljša gin. kar jih poznam (prostovoljno je prisostvovala pri mojem prvem porodu, čeprav se je njena izmena končala ob 15h, rodila pa sem ob 20.45!!!). Ona je res prava zdravnica, saj je mirna, posluša tvoje težave in ti svetuje (je tudi dobra psihologinja!).

No, upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

LP

…izberite bilokoga RAZEN dr.Ravnikarja v Kopru. Mnenja so si različna vendar v enem forumu sem že prebrala opis “da je KOT TRAKTOR”….. NIMA NOBENEGA SOČUTJA. prideš k njemu na pregled (v nosečnosti) imaš težave in on izjavi “SEJ JE VSE NORMALNO. JE V REDU TAKO”.
prav nič ni v redu!!!!! PRI DRUGEM GINEKOLOGU SO UGOTOVILI VNETJE!!!! in nikakor ni bilo jasno kako v 5 mesecu nosečnosti je PRAZNA MATERINSKA KNJIŽICA IN KARTON!
…as u wish…

New Report

Close