Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja ginekolog Nova Gorica, šempeter

ginekolog Nova Gorica, šempeter

Prosila bi za nasvet kje naj si izberem ginekologa, ker baje je problem na tem koncu, zato lepo lepo prosim svetujte kje in predvsem koga, kdo je fajn?

Hvala!

Fajn je dr. Zavrtanik Alenka,ki dela v bolnici Šempeter. Ima tudi ambulanto.
Pokliči v bolnico in povprašaj.

LP,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Tudi jaz navijam za dr. Zavrtanik!

dr. Beseničarjeva, v ZD Nova Gorica: prijazna, nežna, sploh super.

dr. Gregorič v Novi Gorici, dr. Šoštarič v bolnici Šempeter.

Ma kaj ni dr.Beseničarjeva zobozdravnica??

Mene tudi zanima ta tema predvsem ker sem slišala, da če imaš ginekologa v Šempetru greš med nosečnostjo na tisti pregled pri treh mesecih ( ne vem točno kako se to imenuje – ugotovijo če je kaj narobe…) kar v Šempetersko bolnico, če pa si pro ginekologu v NG, pa v Ljubljano.
Zanima me če to drži in predvsem to lai je v Šempetru to opravljeno vredu!

hvala in lep sončen dan vsem vam ki že pestujete!

Kolikor vem pregled nuhalne svetline v Šempeterski bolnišnici opravlja dr. Krkočeva, vendar še nima licence, zato tudi ni programa za izračun verjetnosti Downovega sindroma, ampak izveš samo podatek o velikosti nuhalne svetline.
Opravljajo pa ta pregled uradno z licenco tudi v Postojni in ne samo v LJ (pa še kje), ga je pa potrebno plačati (Postojna 10.000 SIT, Ljubljana – porodnišnica 12.000 SIT).

se strinjam, da je dr. zavrtanikova zelo uredu, isto velja za gregoričevo.

zame je the best dr. šoštarič.

Ne, ni zobozdravnica.
Dr. Lara Beseničar – Pregelj je prišla namesto dr. Jugove in je fantastična.
so pa dobri še dr. Alenka Zavrtanik in dr. Zvone Šoštarič – on še posebej, če nameravaš imeti dvojčke…. :)))

New Report

Close