Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje ginekolog – nova gorica

ginekolog – nova gorica

a ima katera izkušnje z menjavo ginekologa med nosečnostjo?
Jaz sem pri Polenčevi, za enkrat nisem imela še prvega pregleda, tudi do sedaj je bilo le nekaj osnovnih pregledov…za vsak slučaj, če bo kaj narobe me zanima ali je to pametno (če se ne počutiš v redu oz. nima dovolj izkušenj in te skrbi je verjetno res bolje). Kaj pa drugo mnenje? Je plačljivo in ali so drugi ginekologi sploh naklonjeni k temu?
Sem ravno pol leta nazaj zamenjala in dobila edino, ki je imela nekaj prostega in nekaj let bi potrebovala le rutinske preglede, vendar sem prej zanosila, tako so vse ginekologinje v NG zaradi starosti priporočile njo…vendar je nihče drugi ne hvali preveč.

Živjo mene pa zanima če bi mi lahko katera dala telefonsko številko od od dr. Margičeve za se naročit pri njej pa kako dolge so čakalne vrste

Pozdravljene,

vidim da je že precej stara tema, vendar bom poskusila tukaj namesto da odpiram novo.
Pozna katera mogoče Dr. Heleno Kostadinović ki dela v Šempetru? Grem namreč k njej na pregled in me zanima če ima katera izkušnje z njo.

Hvala in lep pozdrav, M

Pozdravljena!
Kar brez strahu. Je zelo prijetna gospa. Prijazna in dostopna.

Glede dr.Kostadinović: moja izkusnja in izkusnja moje prijateljice je skrajno negativna. Obakrat sem do nje prisla zaradi napotitve iz ugrence. Prvic abortus-opravila mi je abrazijo-neuspesno, saj mi jo je dr Venierjeva morala ponovno opraviti, ker mi dr.Kostadinović ni vsega ‘pocistila’. Drugic sem bila k njej napotena zaradi bakterij na dojkah, njen odnos je bil nehuman, ponizajoc, obsojala me je brez razloga, dvigovala glas. Ze pri samen sprejemu nisem bila delezna niti pozdrava in niti pogleda v oci. Obcutek imam, da ji grejo pacienti na zivce in da se ji sploh ne da delat. Zalostno.

Čisto enako slabo mnenje o dr. Kostadinović na oddelek sem prišla z urgence v 27t. pozno zvecer, najprej se je drla, pol se mi smejala v faco. Nakoncu po pregledu vse spisala v izvid in me brez nekih info poslala domov “na lastno zeljo” ceprav je po njenem cisto vse bilo okej. Vmes je sprasevala, kar so ji v trijazi že napisali in na ostale pomembne stvari pozabila. Še ena cvetka, zaradi katere ne grem nikoli rodit v Šempeter!

Pozdravljene. V kolikor je tema še aktualna, bi tudi jaz prosila za nasvet. Zanima me s katero ginekolginjo imate dobre izkušnje v Novi Gorici oz okolici? Eventuelno lahko tudi samoplačniška ambulanta.

Hvala 🙂

New Report

Close