Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje ginekolog – nova gorica

ginekolog – nova gorica

Novogoričanke!
Mene pa zanima h kateremu ginekologu hodite in ali ste zadovoljne?

Hvala za informacije….

Zala

Jaz sem pri ginekologinji v Šempetru … Mohorko-Rijavec … ampak … razmišljam o tem, da bi jo zamenjala, ker nisem preveč zadovoljna. Vse premalo informacij da … Če je ne vprašaš direktno, ti ne pove nič … :(((

Sem pa slišala o dveh ginekolognjah, ki sta baje zelo fajn … ena če se ne motim je Gregorič … in druga … huh … zdaj mi ne pade na pamet … Mogoče se pa oglasi katera, ki je pri teh dveh in pove kaj več.

Lp, Bgv

Naj ti povem, da sem bila tudi jaz štiri leta v Šempetru pri Rijavec, pa tudi sploh nisem bila zadovoljna. Predvsem me je motila sestra z njenim arogantnim obnašanjem, ki me je prisililo, da sem se prepisala. Sedaj sem pri Margičevi, ki je veliko bolj poslušna in razumevajoča, sem pa malo časa pri njej in ne vem kako bo v času nosečnosti.

LP in veliko užitkov….

Evo … ja … ta je ta druga … Margičeva … :)))

Sicer mene sestra pri Rijavčevi obdira malo drugače, ker se že leta poznajo z mojo mamo, tako da z njo nimam težav (čeprav je kdaj res sitna) … se mi pa tudi sama ginekologinja ne zdi v redu.

Lp, Bgv

Živjo

Kje pa delata ti dve ginekologinji (Gregorič, Margič)-v Šempetru (ZD ali bolnica) ali Novi Gorici?

Tudi jaz nameravam zamenjati ginekologinjo, zato prosim za čimveč informacij o kakšni dobri v NG ali Šempetru.

Margičeva dela v ZD Nova Gorica – stari ZD, Gregoričeva pa je v glavnem privat, s koncesijo ima le nekaj pacientov (se je za pozanimat), drugače pa ima ordinacijo na koncu Gradnikovih br., za poslopjem, kjer je med drugim tudi Medigo, Peloz,…

LP

Jaz sem zelo zadovoljna z dr. Margičevo. Pri njej niti ne čutim, kdaj me pregleda, tako nežna je. Ko sem zaradi problemov v nosečnosti morala hoditi na kontrolo v APRN, sa mi je zdelo, kot da sem prišla mesarjem v roke. S tem ne mislim, da so delo slabo opravljali, nasprotno, le tako prekleto grobi so.

Se ena zeloooo fajn je v bolnici v Sempetru. To je dr. Zavrtanikova.

Tamy, mi prosim sporočiš tel št. dr. Zavrtnanikove. Kakšen urnik pa ima? Posluje torej v bolnici?

LP Anina

Za Anino!

Jaz sicer nisem pri njej, ampak sem imela super izkusnje z njo. Strokovno, prijazno, res vse naj, naj.
Vem, da se lahko narocis na st. 05/330 11 93 in zahtevas, da te narocijo pri njej. Posluje v bolnici. Za cakalno dobo, zal ne vem, ampak se sigurno splaca pocakati.

Srecno!
Tamy

Jaz sem sicer pri dr. Šoštariču, ki tudi dela v bolnišnici in je btw. super, a bi kljub temu ”dala glas” za Zavrtanikovo, ker je nežna, se pogovori s tabo, ti razloži vso ”fiziko” v zvezi s porodom :-)). Pri drugem porodu me je šivala in lahko rečem, da je bilo b.p.

Živijo!
Jst hodim k dr. Margič-v zdr.dom v Novi Gorici in sem kar zadovoljna.
Res pa je ,da je dr. Zavrtanikova zelooo fajn,dela pa v bolnišnici Šempeter.
LP iz Gorice! KRISTI*

Uh, nisem pričakovala, da je toliko punc na forumu prav iz okolice Nove Gorice. Lepo, kajne?

LP

Jaz sem tudi mislila, da sem ena od redkih tu … pa vidim, da nas je kar nekaj … :)))))) Lepo to … :)))))

lp, Bgv

Pr nas doma smo sicer ”zaključili s proizvodnjo” :-)) ma me kljub temu vleče na vaš forumček (drugače sem bolj pri starši staršem, kamor boste kmalu pršle, goričanke :-)) Izgleda, da tle pr nas ni tako poznano to forumsko življenje :-))

lp.

A pozna katera dr. Nedo Bizjak, ki dela v porodnišnici v Šempetru. Ima kakša izkušnje z njo? Kakršnekoli informacije dobrodošle.

lp

Pozdravljene, vem, da je malce stara tema pa bom vseeno poskusila! 🙂
Jaz sem se pred kratkim preselila z obale in me zanima koga priporočate, oziroma me bolj skrbi to, da sem pri sedanjem gin prišla takoj na vrsto če sem karkoli rabla in bi bila zelo vesela če bi bilo še naprej tako. (sicer nisem noseča in dvomim da bi me kdo vzel ‘čez vrsto’)

Lp, L

Jaz hodim k Polenčevi in moram reči, da sem zadovoljna z njo. Odvisno je tudi ali imaš kake težave. Če jih imaš pol je verejtno bolje, da greš h kakšni bolj izkušeni,ker Polenčičeva je mlada. Je tudi na tem forumu nekaj kritik ćez njo. Če boš šla h kakšenmu ginekologu, ki dela v bolnišnici Šempeter ti lahko rečem, da ne zgrešiš nič, zlasti ne pri Zavrtanikovi. Se pa zavedaj, da če greš k njim, da boš ob najmanj pol dneva. KEr vsaki dan naprej oddelajo porodni oddelek b bolnišnici pol pridejo dol v staro bolnico, kjer so ambulante oziroma APRN in majo prednost rizične nosečnice.

Slišala sem da je Beseničar tudi super. Jaz je ne poznam tako, da ti ne morem iz mojih izkušenj nič reči.
lp

Polenčeva .. obup !!! Same slabe izkušnje iz drugih žensk .. Kje ženska vidi utrip pri otroku če ga ni ??? kje ti lahko ženska reče, da se ti je zmanjšal trebuh ker si shujšala.. pol pa kr otrok mrtev ?? a smo normalni?? ona zame ni !!
Poskusi pri kateri drugi..

Bom poskusila kar pri Beseničarjevi … hvalijo tudi Margičevo precej, pa se bojim, da ne bi šla prezgodaj v pokoj …
Hvala za nasvete vsekakor!!

New Report

Close