Najdi forum

ginekolog na Pruju

Prosim svetujete mi kakšnega ginekologa na Ptuju ali v okolici, ki še sprejem pacientke. Moj je katastrofalen, nad vsako mojo nosečniško težavo samo zamahne z roko. Groza. Strah me je, da ne bo hotel nič ukrepati tudi če bo kaj narobe.

Če ti ni predaleč pijdi k dr.kodrič v lenart,zdravstveni dom,danes dela popoldne,tel:027291843

lp

Svetujem ti dr. Dušana Rosiča, ki ima ambulanto pri termah. Sama sem ga sicer zaradi oddaljenosti v času, ko sem nameravala zanositi in sem s tem imela težave zamenjala,(imela bi veliko vožnje), a sem bila z njim vsa leta zelo zadovoljna.
Vsi pregledi pri njem so bili O.K., vse je vedno pojasnil, poslušal in odgovoril, karkoli sem ga vprašala. Nikoli nisem imela občutka, da bi se mu mudilo, da smo pacijentke samo številke, ki jih “predela” v enem dnevu.
Kar pa je tudi zelo pomembno, nikoli me ni bilo strah pregleda, sam pregled me nikoli ni bolel,…
LP

Tudi sama ti svetujem dr.Rosiča, ker je super jaz sem imela sedaj leto dni ginekologa v Ljubljani sedaj bom pa spet hodila na Ptuj, čeprav je v nosečnosti to malo nerodno.

Jaz sem se v drugem mesecu nosečnosti iz Maribora prepisala k dr. Miletu, ki ima ordinacijo v bolnici. Vedno si vzame čas, vedno vse razloži in nikoli ne čakam dolgo. je pa tudi porodničar, kar mi dosti pomeni, da je pri porodu zdravnik, ki te je vodil celo nosečnost.

New Report

Close