Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekolog na Jesenicah

Ginekolog na Jesenicah

A mi kdo lahko priporoči dobrega ginekologa, še bolje ginekologinjo na Jesenicah?

Najlepša hvala.

Absolutno dr. Tratnjek Andrej !!

Jaz sem čisto nova na Jesenicah in nič ne vem. Ali ginekologi delajo samo v zdravstvenem domu ali ga imaš lahko tudi v bolnici in tja hodiš na čisto redne preglede.

Še to. Predlagana mi je bila dr. Katarina Dražič. Ima kdo izkušnje z njo?

Hvala za odgovore.

Pozdravljena
Z ginekologi na Jesenicah je tko: imaš dr. Končevo, ki je edina ginekologinja v zdravstvenem domu; potem imaš Tratnjeka, Dražičevo, Sredanoviča, Macunovo v bolnici na gineko.oddelku. Priporočam ti Sredanoviča, res profesionalen in ful prijazen; Tratnjek pa je obupen kar se tiče odnosa do ljudi, čeprav baje obvlada posel.Ampak je res nesramen; od vseh pregledov v nosečnosti ko sem naletela nanj je bil njegov odnos izpod nivoja.

LP

Predlagam Tratnjeka ali Sredanoviča.Oba sta polno zasedena s pacientkami,sam se vseeno pozanimaj če je še kaj placa.Tud Macunova ni slaba,Dražičeve pa ne poznam.
Tratnjek je glavca in svoje pacientke krasno uštima,Sredanovič je pa prav tako glavca in to zelo zelo simpatična.

dr. Dražič ti ne priporočam, je izjemno groba in neuvidevna. dr. Sredanovič je pa car. 🙂

New Report

Close