Najdi forum

Ginekolog Mb

Pozdravljene nosečke!
Mislim, da se vam bom kmalu pridružla, pa me zanima, če poznate kakšno dobro ginekologinjo v Mb, ki pa še ni zasedena.
V prvi nosečnosti nisem bila zadovoljna z mojo ginekologinjo, pa bi jo rada zamenjala.
Hvala za odgovore.

Zelo dobra ginekologinja je Suzana Završnik, ki ima ambulanto v ordinaciji in pa dr. Završnik-Mihič Renata, ta pa ima ambulanto na Cankarjevi nasproti zavarovalnice Maribor.

Se strinjam glede Suzane Završnik, samo ne vem, če je že zasedena.

Mojca Kopše-Berčič, dela na Vošnjakovi, sem prišla k njej pred kratkim in sem zelo zadovoljna.

Zelo zadovoljna sem z dr. Nino Čas Sikošek, ki dela v bolnišnici Mb. Če pa želiš privat ginekologa pri katerem so storitve plačljive probaj pri dr. Robertu Miglar-ju, ki ima ambulanto vsak četrtek v Mb na Smetanovi ulici. Po moje ti ne bo žal.
Veliko sreče,
Nina

Tudi jaz se odločam za ginekologa v Mb. Zanima me, če ima mogoče katera izkušnje z dr. Zukanovičevo iz bolnišnice.

Jaz na žalost imam z njo slabe izkušnje, pravijo pa da je vredu. Pred leti sem namreč bila urgentno pri njej, ker sem imela zelo močne krče (padala sem v nezavest). Bila je le menstruacija. G pa me je poslala kr na čiščenje, češ da je spontani splav. Spolne odnose sem imela pa vse zaščitene in to s kondomom in prvi mesec kt. Komaj sem jih prepričala, da mi je vzela kri in videla da nisem noseča.
Upam, da te nisem preveč prestrašila.
Kaj pa dr Jelka Kolarič? Kak se vam zdi?

Kaksna pa je Dr. Božičeva? Mislim da dela v Novi vasi

Jaz tudi hodim k Mojci Kopše-Berčič in mi je zelo v redu.

Dr. Boziceva je super, ampak baje ne jemlje vec novih pacijentk

Jelka kolarič-KATASTROFA!
Priporočam -preverjeno iz moje in večih strani; renata završnik-mihič, ne vem pa, če še jemlje. ima koncesijo, dela v forumu, cankarjeva ulica, nsproti zav. maribor. lp

Najlepša hvala za nasvete punce!

New Report

Close