ginekolog Leonišče
Pozdravljene,
kot naslov pove…. Prosim za nasvet, izkušnje. Vsa leta hodim v Leonišče na ginekološke preglede. In sedaj šok. Moja izbrana ginekologinja je odšla v pokoj. Moram si izbrati drugega ginekologa in resnično ne poznam nikogar, ki bi mi lahko svetoval koga izbrati.
Morda koga priporočate?
Hvala,
M
Jaz sem tudi pri Živi Novak že dolga leta, no od prvega pregleda dalje. Zelo zadovoljna z njo, ko je bilo treba, se je zelo zavzela zame in me rešila dolgih čakalnih vrst za operacijo in s tem močnih bolečin…Sem strašno zadovolojna z njo, je pa tudi res, da sem slišala nekaj res grdih izkušenj z njo, ki jih niti v sanjah ne bi pripisala njej…
Jaz pa imam mnenje tako o njej… kot je lahko dobra in prijazna je lahko hladna neprijazna in nesramna. Je moja osebna G, doživela sem dobre dni z njo in slabe… sedaj je tako šlo čes, da se je spustila na osebni nivo tu se meni konča! Tako, da je še partner čudno pogledal. Naslednji teden jo imam zopet, če bo ista in če se mi ne bo nekako opravičila ali pa vsaj odnos spremenila, ji povem svoje in lahko rečem, da se je krepko spremenila in jo odsvetujem!