Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? GINEKOLOG/INJA ZA NOSEČNICE

GINEKOLOG/INJA ZA NOSEČNICE

Hojla,

Sem na začetku svoje prve nosečnosti in si otročka zelo zelo želiva oba z možem. Ko berem kaj vse se dogaja v ginekoloških ambulantah in pri porodu me je vedno bolj strah. Zato bi potrebovala vaše ansvete, aktere ginekologinje so nežne, arzumevajoče, strokovne in pripravljene prisluhniti pacientkam.
Slišala sem pohvale dr. Jordanove v Postojni. Ker pa sem iz Ljubljane, mi prosim priporočite še kakšno ginekologinjo v LJ (ni važno ali zasebno ali državno).
Imakatera izkušnje z dr. Pretnar Darovec ali z dr. Edo Bokal Vrtačnik?
Ali menite ad je bolje hoditi an preglede v postojno, če nameravam roditi v Postojni z epiduralno anastezijo ali je vseeno?
Naj najlepša hvala za vse odgovore in vso pomoč. Ta forum je res cool.

Lep pozdrav in lep sončen dan od
Laure

Spoštovana Laura,

najprej vas lepo pozdravljam in vam dajem nasvet. V oktobru sem rodila tretjega otročka. Fantka, kateri se je rodil z 29. tedni in je preživel veliko časa v inkubatorju. Pri porodu je bilo veliko težav in zapletov, veliko neprijaznega osebja in veliko grdo izrečenih besed, veliko nepomoči in veliko žalitev. To se je dogajalo v Ljubljanski porodnišnici. Moj ginekolog je v Leonišču, torej zdravnik, ki je neprestano poleg pri porodih in zapletih, pa mi ni znal pravi čas pomagati. Bila sem razočarana.
Dobila pa sem informacijo iz prve roke od najboljše prijateljice, ki je rodila v postonjski porodnišnici z epiduralno anastezijo in je svoj porod preživela brez bolečin in grdih zmerjalnih besed.

Sama pa sem obiskala Postonjsko porodnišnico zaradi preiskave Davnovega sindroma z ultrazvokom in sem bila navdušena. Zato, če le imate možnost, pojdite rodit v Postonjsko porodnišnico.

Sonja

New Report

Close