Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekolog Franjič

Ginekolog Franjič

Dan!

Je katera njegova pacientka, kakšne izkušnje imate? Jaz nisem čisto prepričana, ali naj še naprej hodim k njemu ali ne, saj je čist prijazen in vse, ampak ne vem no…Sem hodila dve leti k njemu zaradi hudih bolečin v trebuhu in mu to vedno povedala in zmeraj je odmahnil z roko, da je to prebava. No in potem mi je, ko sem res že ful težila, na jajčnikih odkril 4 ciste in sem mogla na operacijo. Se vam zdi to normalno, tak ignorantski odnos?

Po njegovi zaslugi sem pred leti izgubila otroka, saj ni prepoznal začetka naravnega abortusa, oz. je na mojo zaskrbljenost reagiral tako zviška in arogantno (danes vem, da je prava beseda zato “nestrokovnost”), da je bil rezultat neizbežno tak kot je bil.
Toliko o tem.

Pacientka, žal nisi edina. Sama imam za seboj identično zgodbo z istim igralcem. Že ko slišim zanj me pogreje, ne da bi mu še kdaj prišla blizu.

Hja, moja izkušnja je pa ravno obratna…

2 leti nazaj sem na dojki zatipala bulico…pri tridesetih, madona! in seveda odbrzela k prvemu zdravniku, ki je bil v službi. To je bil ravno dr. Franjič. Poslal me je na mamografijo, na UZ, punktiral, 100x pretipal…vzel si je resnično čas in me o vsem poučil in razložil. Moje izkušnje z njim so resnično dobre.

New Report

Close