Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ginekolog

ginekolog

Najprej en lep pozdravček, sem stara 19 let in bi prosila če mi lahko kdo svetuje kakšnega dobrega ginekologa, oz. ginekologinjo. Do nedavnega sem imela strah do vseh zdravnikov, sedaj bi pa želela še ta korak naredit in si poiskat ginekologa.
Hvala za odgovor že vnaprej.
LP

Hoj, Annja, lepo, da si se odlocila narediti se ta korak. Je pa odvisno, s katerega podrocja v Slo si. Tukaj, v Ljubljani moras presneto dobro paziti, za koga se bos odlocila. Ker imam s svojo ginekologinjo zelo slabo izkusnjo, ti je nebi priporocila. Zivljenje imamo le samo eno, zato se ni za igrat z njim.
Lep pozdrav

Lep pozdravček Maya!
Ja ravno iz LJ sem zato pa ne vem kam naj se obrnem. Nekateri pravijo da so na Aškerčevi dobri ginekologinji, drugi pa ne. Sedaj pa ne vem.

Annja

Tudi sama sem imela v casu studija ginekologa na Askercevi.
In sem mislila, da je vredu. No, saj ce le zelis, da ti predpise kontracepcijo so cisto OK. A s kaksno preventivo se ne morejo pohvaliti.
Pa bi se morali, glede na to, da delajo z mladimi.

No in tako sem sele, ko mi dalj casa ni uspelo zanositi in tako odsla na kliniko za neplodnost ugotovila, da z mano ni vse OK.
Sem mnenja, da bi me na to moral opozoriti ze moj ginekolog na Askercevi, saj bi se takrat lahko naredilo se marsikaj, kar je sedaj zaradi mojih let bistveno tezje.

Zato ti toplo priporocam, da si najdes dobrega ginekologa.
Kar nekaj jih je na Leoniscu, Šlajmerjeva 2 (01 433 80 27). Sama hodim tja k dr. Vogler-ju in sem z njim izredno zadovoljna. Dela tudi na ginekoloski kliniki in je tako vse lazje, ce je slucajno kdaj kaj narobe.

Pozdravcek !

Mojca

New Report

Close