GINEKOLOG
O, groza. Meni pa je bil on grozen. Prostaški… Žal. Pa sem bila pri njem 3x – takrat, ko je bila moja G. na dopustu, ko sem bila noseča. 8 dan čez rok poroda me je sprva poslal domov – brez pregleda, potem pa, ko sem se odpravljala ven iz ordinacije reče, če sem sigurna, da ne nosim dvojčkov, ker imam pa res ogromen trebuh. In sem rekla, da ne, da je eden. Pa je rekel – no, pa se slečte, bova nardila pregled, da vidim kaj se dogaja. No, rezultat je bil, da sem bila odprta 5 cm (poudarjam – 8 dan čez predviden rok poroda) in, da me je ta isti G. nadrl, češ, kaj še tapkam okoli. In to isti G., ki mi je 10 min. pred tem rekel naj grem domov in čez 3 dni na kontrolo… Tule se mi zdi, da je zatajila strokovnost… Žal!
LP
Nad dr. Klunom sem bila tako nezadovoljna in razočarana, da še zdaj, tri leta in pol po porodu nisem odšla na obvezni pregled. Predvsem se mi je zameril, kako me je obravnaval, ko sem bila noseča. Mene je spraševal ali naj mi da antibiotika in katere …. no, če bi to vse vedela, sploh ne bi hodila k ginekologu. Šele, ko njega ni bilo, me je nadomestni zdravnik takoj napotil na kliniko k dr. Pušenjaku. Moj predlog: kamorkoli, samo k njemu ne!
Sem slišala, da je na Vrhniki dobra ginekologinja, samo da je menda zelo zasedena in ne sprejema novih. Sem si jo že zrihtala, pa mi zgoraj omenjeni zdravnik ni dal kartoteke, pa sem spet zvisela.