ginekolog…
Lep pozdrav. Jaz pa imam nekaj vprašanj.
In sicer, prvič me zanima kdaj naj grem k ginekologu..sedaj je vrjetno že čas, saj sem spolne odnose že imela. (želim vsaj tabletke, kakšen bo potem pregled)
Drugič, zanima me kaj naj sploh prvič pričakujem od njega oz. kaj bo prvič sploh opravil?
Hvala za odgovore.
Pozdravljena!
Vsekakor bi bilo koristno, da se oglasite do ginekologa. Pričakujete lahko pač ginekološki pregled ter pogovor o najbolj primerni metodi kontracepcije oz. tabletkah (ter recept zanje), pa še merjenje krvnega tlaka. V glavnem, nič groznega.
Lep pozdrav!
Spoštovani g.doktor?
V juniju tega leta sem rodila mrtvega otroka(22 ted.+3).Izvid amniocinteze iz Maribora-popolnoma zdrav moški kariotip.Z mano tudi ni bilo nič narobe(nisem krvavela,brez kakršnih koli bakterij,vnetja).Imam že dva zdrava otroka.Stara sem (27.02.1966).Tega sončka,katerega sem izgubila,zanosila po klomifenu.Zdravnik,kateri je delal obdukcijo rekel je,da nažalost ni našel nobenga vzroka za smrt.
Sprašujem Vas:
– da je mogoče za smrt kriva amniocinteza,ali klomifen?
– kakšne možnosti imam da zanosim in tudi “DONOSIM” otročička,ne glede na
ta tragični dogodek?
Ker otroke imava z možem zelo rada,trenutno preživljava izgubo,ampak sva rekla,da na izgubi sinka(sva ga pokopali) ne bomo obstali.
Dragi doktor,prosiva Vas za odgovor.
Lep pozdrav!In še enkrat-najlepša hvala!!!!!!!!!
Z spoštovanjem,Poldika!
Pozdravljeni!
Ker gre za malo tvegana postopka in ne verjamem, da sta imela kaj pri smrti otroka in zgolj to ne bo vplivalo na naslednje nosečnosti. Miom, ki ga imate, je majhen in prav tako ne bi smel bistveno vplivati na nosečnost. Če je potrebno, se ga odstrani z operacijo. Za natančnejše odgovore pa se raje obrnite na ginekologa, saj se s tem področjem pri svojem delu ne ukvarjam.
Lep pozdrav!