Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost GINEKOLOG

GINEKOLOG

Lp,

zanima me, katerega ginekologa priporočate na območju Obale (Izola, Koper, Piran). Imate izkušnje z dr. Ravnikarjem in/ali dr. Miloševič?

Najlepša hvala za pomoč

Zdravo Tina
Oba gin. poznam. Ogromno sem preležala na ginekološkem oddelku v Izoli in ti povem, da gin. Ravnikar se tako neumno obnaša, da ni za nikamor. Jaz osebno ne bi šla k njemu. Pa tudi, če bi želela k dr. gin. Ravnikarju ne sprejemajo več pacientk, ker jih je preveč. Za Miloševiča pa ti povem, da boljše te bo porihtal čevljar kot Miloševič, pa naj se še tako slabo sliši. Ko sem ležala na oddelku je ena mlada mamica rojevala z 5,5. meseci nosečnosti in takrat je bil slučajno dežuren Miloševič in ji je povedal, da ima virozo haloooooooo, kje ima virozo on ima virozo v glavi….. Ni se ji upal nič narediti, do jutranjih ur, no potem pa je boga revica rodila zjutraj pri izmenah punčko težko 590g. Zame na obali je naj boljši gin. dr. Lovšin ampak žal tudi k njemu ne moreš, ker jih v Izolski bolnišnici ne sprejemamjo več pacientk. V IZoli eno ginekologinjo tako hvalijo samo sedaj se ne spomnem njenega priimka, bom vprašala prijateljico pa ti sporočim, ker ona hodi k njej. Upam, da boš izbrala uredu gin.

LP Doroteja

Pridružujem se Doroteji,svetujem ti dr. Lovšina ali pa dr.Zverovo (to je najbrž tudi Doroteja mislila).
katja

New Report

Close