ginek.amb. Predič Georgijeve- SG
Pozdravljeni,
pišem vam, da vam povem kako slabe izkušnej imam z izbrano ginekologinjo.
Prideš po recept za tabletke, nakar ti začne neka “sestra”, ki še slovensko ne zna govoriti, težiti o tem kdaj in kako si dobil tablete in kdaj točno lahko recept prideš iskat. Na koncu pa jih še dobiš ne, ker se je sestri tako zazdelo. Zgovarjajo pa se na zavarovalnico. ? Halo????!!!!
Da o tem kako neprijazen pristop do pacienk imajo, sploh ne govorim. Na vrsto čakaš itak tolko časa, da ti prej mine, kako te pa “doktorca” pregleda pa tudi ni omembe vredno, zanima pa jo kaj in kje delaš ipd. čenče.
Sedaj pa še te težave z ginekologi na Koroškem. Kam pa naj potem še gremo? K takim doktorjem, ki zafurajo paciete, poleg tega pa so še privatniki, ki masno služijo.
Ampak imenovana doktorca verjetno ne bo dolgo delala tako, kajti čakalnica je prazna. Saj verjetno niti ni kaj drugega za pričakovati, ko pa ima tako primitivno ambulanto z osebjem vred.
Lahko pa vam povem tudi, da Zakona o varstvu osebnih podatkov tudi še niso vzeli v roke.
Le kaj bodo počeli zdravniki z njo načelu, ko bodo izgubili še zadnje paciente zaradi katerih še obstajajo? Šli delat na kmetijo, saj itak nič ne znajo.
Verjetno res nič ne moremo pomagati ljudem, ki so v svoji doktrini podpisali neke izjave in kodekse, ki jih zavestno kršijo. Na koncu se mi še smilijo, ker so tako naivni in mogočni hkrati, ne zavedajo pa se, da ” slava” ni večna. Pa tudi o kaki etiki bi se jih dalo poučiti, pa še o marsičem.
Zato upam, drage ženske, da se boste izogibale takih malomararnih zdravnikov, če jim tako sploh lahko rečemo.
Želim vam obilo zdravja.
Na žalost ima sestrična gin.ambulanto v LJ in mi je predaleč, zato tudi sama hodim k dr.Georgijevi.
Dejansko drži, da komplicirajo zaradi receptov, pa ne po lastnih muhah…sem se potožila sestrični in mi je lepo povedala, da zavarovalnica NE krije receptov, ki so izdani prej. Če ne prej, jih zavrne v lekarni, ko s kartico želijo izdati. Poglej tudi na forum o pravicah pacientov, že pred časom je ena spraševala nekaj takega.
O strokovnosti pa … že precej let hodim v gin.ambulanto v ZD in sem menjala svoje zdravnike, kot so se pač menjavali.
Eni boljši, drugi malo manj; predvsem mi je pomembna strokovnost in na tem področju tudi zdaj nimam kaj očitati. Zmeraj sem se lahko pomenila z njo, kar me je mučilo, sproti mi je pojasnjevala, kaj in zakaj dela..zakaj me pošilja naprej na preglede…
In tudi čaka se ne pretirano dolgo. Se naročiš in je. Popolnoma jasno pa je, da točno na minuto ne more klicati, pri kateri se pregled zavleče, pride kaka nujna nenaročena pacientka..
Ni vse slabo in vedno zagovarjam dejstvo, da ima vsak pravico tudi do slabe volje, da pa se prijaznost vrača s prijaznostjo.
In jaz sem tu zadovoljna.
Tudi sama imam slabe izkušnje z dotično ambulanto. Odnos je resnično tako slab!!! Pa o pregledu tudi ne bi izgubljala besed. Ali se vam zdi res konkreten gin pregled to, da ti vzame bris za PAP in te poslje ven, da se oblečes? Mislim da naj bi tudi pregledal in pretipal dojke… Še slabšo izkušnjo pa imam z urgentnim pregledom, prišla sem zaradi bolečin… ko pa sem se hotela po speed pregledu o svojih težavah še pogovoriti, saj se že predolgo vlečejo, mi je dejala, da nima časa, saj je prišel serviser popravit računalnik. Čakalnica pa je bila prazna. Mislim da so me takrat zaradi tako slabega odnosa oblile solze… Ali moraš resno zboleti, da si bo zate vzela vsaj 5 min? Prosim, če mi lahko kdo svetuje kakšnega ginekologa. Lahko tudi privat.