Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja gimnazija moste ali presernova gimnazija

gimnazija moste ali presernova gimnazija

pozdravljeni,
mene pa zanima glede Presernove gimnazije (ekonomska) in gimnazije moste.Imam hcerko v 9. razredu.Je zelo pridna,mirna,nikoli nismo imeli nobenih tezav z njo.Tudi veliko se uci.Problem je v tem,da si ne zapomne hitro in potrebuje dalj casa za ucenje.Bolj ji gredo druzboslovni predmeti.Tezave ima z anglescino,matematiko in fiziko.Pri vseh teh predmetih ima instrukcije in ji potem stima.Ampak ima ocene bolj 3 in 4.Zdaj me zanima katero gimnazijo od nastetih bolj priporocate.Hcerko bolj zanima presernova saj nima fizike.Zaupala nam je tudi, da se bo v srednji soli bolj vec ucila.Tako da ce kar koli veste o eni izmed teh dveh sol, bi bila vesela.Vsako mnenje nama z hcerko bo veliko pomenil.
Hvala in lep pozdrav.

Vsekakor Prešernova. Če dekle ni usmerjeno v naravoslovje, ji bo boljše na tej gimnaziji, saj (kot ste omenili) ni fizike. Prav tako je malenkostno manjši poudarek na naravoslovju.

Ja jaz tudi bolj priporocam presernovo, saj ji bo lazje zaradi fizike in filozofije. Lp

New Report

Close