Najdi forum

Geox čevlji za otroke

Zanima me koliko približno stanejo Geoy čevlji za otroke in kje v LJ. jih prodajajo? Hvala za info!

Za mojega stanejo od 65€ naprej, ogled je bil opravljen v Ljubljanskem btc-ju, hala A.

Kupili jih nismo ker so modeli “kr nekej”.

Odvisno od modela, cene so tam nekje okoli 50 € +/- 10 €.
Imajo jih pa v centru na Šubičevi in spodaj v Zvezda parku, pa v BTCju, v hali A je tudi ena trgovina.
Potem jih imaš pa še nekaj v Humanicu in Stifelkoenigu, pa še v kakšnih manjši trgovinicah jih tudi lahko najdeš (recimo Peter Pan v Murgle centru).

V Petru Panu jih res najdeš, pa še marsikaj drugega. Se splača pogledat!!

V naši okolici(koper,trst,opčine)so GEOX čevlji do 50eurov

jaz jih kupujem, če je kaj lepega v megaoutlet ljubljana, na rudniku. cene so za mojo deklico tam cc 50 eu, pa na to še znižane 30%.
včasih dobim kaj, včasih ne.so pa tole recimo lanski modeli, ma itak geox menja samo barvne kombinacije, modeli so isti.

V soboto sem jih kupila. Št. 23 so bili 38€, št. 30 pa 53€.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

kupujem jih v murgle centru. st. 22 – okol 35 eurov.

Meni tudi niso med lepšimi čevlji, a žal samo ti čevlji mojemu otroku ne naredijo glivic med prsti. Tako smo to soboto v trgovini nasproti Maximarketa v LJ. za pol zaprte sandale št.36 plačali 49 eur.

V hipermarketu v šiški jih tudi imajo, tam okoli 50 eur

Kupila sem jih pred parimi dnevi, 45 evrov za sandale štev. 27.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

New Report

Close