Geox čevlji
Vprašal bi kako ste zadovoljni s čevlji znamke GEOX. Ko sem kupil svoje prve čevlje sem so mi že po prvem dežju premočili, filter, ki “diha” ni opravil svoje naloge.
V trgovini kjer sem jih kupil so mi jih prijazno zamenjali. Po enem letu mi ti zopet puščajo in to oba na prednjem delu podplata.
Čevlji so sicer elegantni udobni, vendar tudi ta tako opevana “zračnost” pri meni pade na izpitu. Če čevelj ni odprt tudi na nartu se nimamo kaj pogovarjati o dihaju. Prepusten filc v podplatih sicer diha nekaj časa, vendar se slej ko prej zapaca s cestno umazanijo. Če se pa “paroprepusten” filc kdaj namoči, čevelj smrdi po razmočenem filcu! Tanek podplad pa nima tiste čvrstosti in zato zame ta čevelj ni bil primeren za sprehajanje po starih mestnih jedrih.
Moram rečt, da se mi v drugih čevljih noga sploh ni tako potila, da bi se odločil za geox. Sem pa se zaradi tega, ker sem želel lahak čevelj za poletje. Vsak čevelj, ki je zgoraj dokaj odprt s tankim blagom je že v redu. To je moja izkušnja in mnenje, lahko da imate drugi drugačno izkušnjo
Zanima me vaše mnenje?