Geograf (Marko) V ŽIVO v etru na valovih VALA 202
To, Marko, fajn si povedal !!!!!
Pa s svojim vedrim in zdravim glasom si dal vedeti celi Sloveniji, da rak ni neki oddaljeni bav-bav, ampak bolezen kot marsikatera druga.
Bodi zdrav še doooooolga leta !
Pozdrav iz sončnega Maribora! Upam, da je včeraj bilo poslušljivo, sicer pa je bilo večinoma govora o forumu in prednostih, ki jih takšna komunikacija prinaša bolnikom, njihovim svojcem in pa “mimo-surfajočim”!! Skratka, sem ZELO pohvalil delo naše Kristine in drugih moderatorjev, skratka čista petka za med.over.net in ekipo, ter spremljajoče dejavnosti. Ko sem odpikal z Jano Vidic in Val-om 202, pa me je uhopsnila še ena druga novinarka, pa smo posneli še kratek prispevek za nas regionalce tu v MB-ju, kdaj pa je bila/bo zadeva na sporedu pa nimam pojma, pozabil vprašat.
Glede na to, da je zunaj lepo sončno jutro, vam vsem želim prijeten vikend, pa kak lep izlet v naravo. Bodite zdravi, Marko
p.s.: Kristina, predvidevam, da si včeraj dobila dobre izvide, držim pestke da je vse gooodi, itak, da je!
Jao, Markec, hja, sem slišala, da si me hvalil… Hvala, saj sem kar ponosna. 🙂 Pa mal mi je nerodno. :))
Ja, rtg pljučk je čista petka. :)) Zdej pa čakam še končne izvide preventivne mamografije, grem še na UZ oblin in pol tut upam, da bo vse ok in mir za naslednje 3 mesece. Potem pa bom počasi že na pol leta. :)))
Bomba-stično in čestitke ob lepih izvidih!!! Zdaj pa še fajn preslikaj svoje “obline”, pa te mir za nekaj časa.
Še to, sem se ravno spomnil, kako dolgo časa si gutala une ta rumene wobe mugose?? Pa po kolko??
Nič, jaz grem pa zdaj dalje mlet. Tile medroli so čist preveč, od jutra do noči bi lahko samo jedel in jedel. Bom kr kipno. Najbolj sedejo vroče maline s sladoledom in smetano!! Sam da pribije! Mnjammmmm!! Adijo, pa lep lačen pozdrav iz goric! Marko
Itak, vroče malince… Njam. Ej, meni je Medrol pomagal do +10kg. :))
Muglne sem pa tenstala po 3 x 4 na dan (če se ne motim). Ene 2, 3 mesece. Potem sem zmanjšala na 2 x 4. Potem pa še na manj. Nekaj v tem stilu. A veš, da sem čisto točno pozabla. :))
Ja, obline so pa obline. Še ena možžnost za težave več. 🙂 Moj Dolfi se sicer ne strinja, ampak jest pa. 🙂
Dijo! Idi jest! Pa po pameti. Jest grem pa na en rojstni dan. Cabernet S…..