geograf
Geografski pozdrav iz vinorodnih goric!! Res je, sem oz. bom geograf, trenutno sem v fazi zaključevanja študija, čeprav bi bilo potrebno te formalnosti z diplomo opraviti že prej. V teku študija sem precej potoval, tako, da se je vsa zadeva kr nekao zavlekla. No, zdaj ko se ukvarjem še s tem limfomom in manj z mislimi, kam ga bom spet ucvrl, bo kot zgleda tudi dovolj časa, da končno postanem diplomiran univerziteni geograf. Sicer pa bom diplomiral iz politične geografije pri dr. Zupančiču na temo Kašmirskega kriznega žarišča. Nič, draga geografinja majcula, upam, da se kje srečamo in udarimo kaksno geografsko!!
drz si in l.p marko
Kar se mene tiče ni problema, sem ekspert za Kolumbijo, Indijo in vinorodne griče vse povprek po naši lepi zeleni!! Strokovni del bo prevzela Maja, jaz sem bolj terenc. Predlagam, da pričnemo z kavo ali še s čim bolj gajstnim v Kolumbiji, se skesamo ob meditaciji v Indiji, zaključimo pa v kaki domači vinski kleti pod sodom!! L.p, marko
Salam iz onkota!! že čakam na koktejle, upam, da bodo danes zmešali kaj okusnega, kaka kuba libre al pa sex on the beach bi prav sedo!!
pohvala vsem, ki so vštimal čarunalnik na H1, bo bolj pestro!!
drugač pa se strinjam s tabo petra, da bo treba kak pikniki tud na naših koncih uštimat, zdaj bodo kmalu sveži kosteki, pa moštek in gibanice…..
kristina, ne skrbi glede pape, vse bomo zrihtal, da bo njami!!
dečvi, držta se, pa se kaj beremo in upam, da tud kaj vidimo!!
l.p iz H1, marks
Bom javla, samo žal nimam tvoje cifre in ne mejla 🙂 Lahko pa mi pišeš na moj mail [email protected]
lp Mateja
Hahaha!
Tudi jast sem diplomirala iz politične geografije pri Bofonu. Ukvarjala sem se s prostorsko identiteto v MOL. Drugače sem pa dvopredmetnica: geografija in sinologija. Ja, ja tud moj študij je trajal dlje. Sem si rada oprtala nahrbtnik in na daljni vzhod, na daljni zahod ter na “afriški” ekvator. No, tko pa pokrivava skoraj vse kontinente. Pa seveda še našo lepo deželico. Meni je tvoj konc bolj malo znan (še terenskih vaj nismo imeli), gravitiram na Primorsko oz. Koprsko primorje, Šavrine.
In sem prišla nazadnje s Kitajske domov, se držala za mizo, dokler ni padla ena pol pa še druga diploma. Pa poroka, poročno potovanje Kozjansko in Bizeljsko, Elica čebelica, takoj nato pa sem že imela rezervirano postlo na ambulantni kemoterapiji in središče mojega življenja je postal moj limfomček (Hodgkinov). Bo kmalu dobro leto od postavitve diagnoze. Limfomček se je stopil in sedaj že razmišljam o kakšnem novem potovanju…;))
Mojih 16 koktajlov je bilo kar pravih,sem imela moto, da so šli hitreje po žilah: “Več kot spijemo, boljši smo!” Avgusta sem pa tale koktjal zamenjala za kozarec, dva, tri…domačega refoška ;).
Pridno užij koktajle, pa diplomcio pospravi, nato pa pade še kakšno potovanje…naša zemljica še toliko skriva.
Se vidimo v društvu.
Zdej pa moram korakat “naša četica koraka…”
lp, maja
Ej, dragi moji, predlagam, da organizirate srečanje v MB takoj po 1. novembru in bo veljalo po potrebi tudi kot novoletni žur. 🙂 Zberete prijave (predlagam, da to zadevo fura Geograf, ker ima neznanski smisel za dobro papo in pupo, hehehehe), rezervirate kakšno fejst gostilno, kjer imajo po možnosti tudi sobe (za prenočit, hehehe) in udarimo eno fajn večerjo. 🙂 No, začnemo s kosliom, in sem ziher, da bomo tudi še večerjali, ker si bomo imeli toliko za povedat.
Kaj pravite?