Živijo!
Eno vprašanje bi imela, če bi mi kdo znal svetovati. Takole: za zavarovanje polnega kaska avta z vsemi možnimi zavarovanji za divjad, dodatno opremo etc. pride cena zavarov. pri Zav. Triglav cca 1.300€, pri Generaliju pa za kar cca 250€ manj- ker imajo neko Halo polico in dajo 5°%popusta, če si star voznik, če,… polno enih ugodnosti…
Jaz sem seveda za Genarali, mož pa pravi da je slišal, da se pri njih velikokrat ˝zatakne˝, če morajo denar izplačati ( da se ta izplačila vedno vlečejo in da gre takkrat denar težko od njih). Zaradi tega bi mož raje izbral Triglav.
Res ne vem ali je res tako pri Generaliju- ima kdo slabe izkušnje z njimi, ker 250€ je pa OGROMNA razlika??
Najlepša hvala za vaše odgovore, svetovanja.
Lep dan,
Ema
Vse moje dotedanje izkušnje pravijo čimdelj stran od Zavarovanice Triglav! Avtomobile smo pri njih zavarovali 10 let, nikoli nismo imeli nesreče, lani pa se je neko zaletel vame in zadeve niso nikakor znali rešiti. Iz enote na Celovški so me poslali na Verovškovo, ker se gospodični ni sanjalo kaj naj naredi, na Verovškovi me je odslovil že vratar, češ da moram na zavarovalnico, kjer ima avto zavarovam povzročitelj. In od tam so me poslali nazaj na Celovško. Koliko časa je šlo ne bom rajši niti omenil. Škodni primer so rešili v 6 mesecih! Poškodba na avtu je bila sicer minimalna. Letos smo ponovno želeli zavarovati avto pri Triglavu, ampak so pri zavarovanju tako komplicirali da smo se zahvalili in odšli na Adriatic. Živ obup.