Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Generali GaranT – mnenja

Generali GaranT – mnenja

Ker se odločam za življenjsko zavarovanje sem dobil od generalija ponudbo za garanta kot varčevalno komponento, ki bi jo potem kombiniral s kakšnim kaskom.
Zanima me, kako zanesljivo je to varčevanje v primerjavi z klasičnim življejnskim zavarovanjem, kjer je pač tista minimalna zajamčena donosnost ca 2,5%.

Sicer zatrjujejo, da tudi če skladi padejo, ostanem vedno na najvišji doseženi točki, samo me zanima tole malo bolj podrobno.

Pozdravljeni,

zavarovalnice imajo pri garantiranih produktih na ponudbi in polici navedeno zajamčeno vrednost premoženja v primeru doživetja oziroma zajamčeni odstotek. Preverite vašo ponudbo in v kolikor je na ponudbi navedena zajamčena vrednost premoženja v odstotkih ali kot vrednost, pomeni, da ste prejeli ponudbo z garantiranim izplačilom ob doživetju. Nekatere zavarovalnice pa ponujajo naložbeno zavarovanje z jamstvom vrednosti enote premoženja. V tem primeru zavarovalnice jamčijo, da vrednost enote premoženja ne more pasti pod določeno vrednost, ko jo enkrat doseže.

Svetujemo vam, da se obrnete na zavarovalnico in pomagali vam bodo odgovoriti na vaše vprašanje.

Lep dan
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close