Najdi forum

Gel za dlesni

Kako se imenuje gel za dlesni, ki olajša bolečilo ob rasti zobkov? Pa kakšne imate izkušnje s tem, a pomaga?

LP

EN JE CALGEL, TISTI POMAGA ZA KRATEK ČAS, ZDAJ PA JE EN NOVI genigel KI ZELO POMAGA IN ZA DALJ ČASA.

Pa se to dobi tudi v naših lekarnah?

Pa hvala za pomoč 🙂

Calgel sigurno dobiš v lekarni. Gengigel pa ne v vseh lekarnah. Prej poskusi poklicati, če imajo. Zgleda je odvisno od zastopnikov. Mi Gengigela nismo poskusili, ampak vidim, da ga veliko mamic pohvali.

Nam za zobke bolj kot Calgel pomaga Dentynox gel iz Mullerja.

Gengigel se dobi v Sanolaborju,stane pa okoli 2000sit.In tudi našemu malčku je zelo pomagal,pa smo probali vse mogoče.

Gengigel, je zdravilo na bazi hylauronske kisline in ni namenjen za lajšanje bolečin pri rasti zob, ampak za lažje obnavljanje dlesni pri parodontalni bolezni. Previdno!

Ja Papageno sem hotela dobiti navodila za uporabo tega Gengigela – ker sem sklepala da to pač ni namenjeno otrokom, pa jih ni na netu..

Morda je res boljša varianta Calgel..

Naši prvi piki je Calgel zelo pomagal. Pri drugi pa še čakamo na zobke…

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

meni so priporočili I PRIMI DENTI pasto,je boljša od calgela. Dobi se v lekarni, nekje jo naročiš in jo drug dan že dobiš.

Priporočam Calgel.
I primi denti nam ni pomagal nič.

Gengigel Baby je namenjen prav bolečim in oteklim dlesnim, bolečinam pri izraščanju zob, pomaga pri aftah. Imam reklamni material pred seboj. Več vrst gengigella je. Od kremice v tubi za dojenčke do gela in raztopine po 7 letu starosti.

Dentinale v Italiji. Sem preverila sama na vneti dlesni in deluje;)

New Report

Close