gej scena
Naj najprej povem, da na forum zaidem sem in tja, v zadnjem času pa sploh nič, ker se mi je računalnik sesul.No, to sicer nima nobene veze s tem kar hočem povedati.Tudi nobenega forumca (sem napisal prav?) ne poznam, razen imen, ki jih večkrat zasledim, kot npr Vodnar, Katarina, Bougvilla (napisano na slepo), Misko, Sončnica in in še nekateri, ki mi sedaj padejo na pamet.Poleg tega pa sem še gej.Prej sem in tja, a zadnje čase vedno dobivam anksioznost v smislu velikosti (majhnosti) slovenskega prostora.Ker je gejevska scena izredno majhna, in vsak pozna vsakogar.In to ščasoma postane obremenjujoče.Ker greš na date in poznaš vsaj polovico ljudi s katerimi je tvoj sogovornik bil prav tako na zmenku.Da ne govorim, da je podobna zgodba pri avanturah.No, da pridem k pointu.Po 1 ali 2 mesecih odkar mi je računalnik “crknil”, pridem na forum, in prvo sporočilo, nisem mogel verjeti, je bil post neke Katarine, ki je šla z Vodnarjem na zmenek, pa sprašuje kako naj izgleda, omenja se že stara in prežvečena zgodba o neki avanturi.Potem nekdo omeni, da gre z Pikapolonico na zmenek, in zazdelo, se
mi je, da gre za neko MIKRO GEJ SCENO, “gej” seveda samo kot sinonim, ampak za manjši krog oseb, ki se med seboj poznajo, mogoče si privoščijo tudi kakšno avanturco, pojavijo se govorice..itd!.
Ne me napačno razumet, sploh nočem imeti negativnega podtona.Ampak se mi je na trenutek zazdelo, kot da gre za neko ZATOHLOST!
No, mogoče se spet motim.Moje razmišljanje pač.Pa brez zamere.
Zatohlost?
Razloži malo kaj naj bi pomenila ta zatohlost?
Hočeš reči majhnost? ………………………………….Greš iz enega konca Slovenije na drugega in spet naletiš na nekaj znanega?
Jebiga, majhni smo…….
Lp
Ja, v tem smislu.Samo,da je gej scena še manjša, forumovcev, ki bi se med sabo poznali pa še manj.Se mi zdi, da majhnost povleče s seboj nekaj nezdravega, patološkega.
Pa ne me napačno razumet, nobenega od prisotnih na tem foruma ne poznam, moje opažanje se nanaša samo na konkretno situacijo!
Dobro opažaš, tudi sam mislim tako.
bi še jaz na nekaj opozorila…vse kar se piše na tem forumu ni nujno res!!!!!!
srečanja so …. zbere se več forumovcev in dvomim, da tam vsi povprek f…če sta si pa dva všeč je pa to isto kot če bi se spoznala kje drugje in skočita na hitro nekam pa opravita…
seveda se srečata tud dva posameznika tako kot vodnar in katarina…kaj pa se je na srečanju dogajalo, je pa njuna stvar…
drugače se pa tle veliko govori o sexu…da se dva dobita tam in tam in bosta počela to in to…ne verjet vsega…za take stvari je npr. Slo-Chat ne pa ta forum…
Ljubček, gejevska scena v Slo sploh ni tako majhna. JAz jo kar dobro poznam, ker imam med njimi kar nekaj prijateljev. Presenečen bi bil, koliko jih je, za katere se ti niti ne snaja, da bi lahko bili geji, ker so se pač zaradi pritiska okolice zakamuflirali v “srečno” zakonsko življenje. Hetero scena in peripetije na njej se prav nič ne razlikuje od gejevske — isti štosi iste travme. IMamo samo to srečo, da se lahko prav vsakemu izjadimo, pa nas bo tolažil, vi pa ne, ker je večina Slovenčkov še tako ozkih in omejenih, da geje zavrača in obtožuje in saj sam veš kaj vse. Slovenskemu narodu pač ni pomoči, saj ne razločuje nit6i med geji in pedofili in tlači vse v en koš.
Zmrzlina! 😉
Ne bom sicer trdla, ampak po moje ni tko. Sicer sem bla samo na enem srečanju in moram rečt, da so zelo kul osebice. In ni blo nikakršnih avantur. Seveda pride do tega, da ti nekdo “pade v oči”, ti je simpatičen in hm no… če bi bil pravi čas… bi blo mogoče še kaj več – konc koncev – zakaj pa ne? Pa to se tudi skoz dogaja – če greš v lokal ti je tud lahko kakšen/a všeč, pa na bazenu, pa v službi… zakaj ti ne bi bil kdo še na srečanju forumašev?
Vsak od nas je pa vsekakor sama svoja oseba, ki se druži in pogovarja tudi z drugimi, ne samo na forumu.
Frozen, da se ne boš navsezadnje ti v ksnega forumaša zaljubil:))
lp :*** tri lupčke, da ne boš reku, da te zapostavljamo.
kr neki!
cviiiiiiiiiik…..
Forum je zaprt za komentiranje.