Gde ste svi
Sad sam došao s posla, upalio kompjuter i gledam na forumu jel ima šta novo.Šta sam vidio.Ništa nisam vidio.Ako čete tako nastaviti, otiče čitav forum u k…( cenzura ).Ja sam čitavo popodne radio kod komšije neku škarpu.Popio sam tri pive, malo jeo, tuširo, a šta sad ? Ništa ! Kaco ! Gde ste svi, mamu vam…( cenzura ).Sad čekam Sajnfelda i one mafijoze Sopranovi. To mi se sviđa.A za to vreme bi hteo malo da popričam s kojim od vas.O biločemu.Ja znam dosta stvari i dosta sam knjiga pročito u životu, tako da mogu sa svakim da nađem nešto zajednički.Ako če ič tako dalje ovde na forumu, bolje da kupim neku glupu igru za kompjuter, pa da se time zajebavam za vreme nerada.
Pa svi se nešto hvalimo tu, al kakva je istina to je pitanje.Ja sam rekao u pozitivnom smislu zbog toga, što svi misle sve najlošije o Fadilu.A ne bi vjerovali očima, kad bi videli Fadila, zidarčino, burek, čefur…Zato kažem svim negativcima ovde na forumu.Nemojte osuđivat, dok niste videli istine.Možda sam tata mata za vas ?
e pa najbolje zate,da si kupiš neku glupu igru za kompjuter.Možda o gradnji škarpe.Pa može i drugo.Sainfeld je isto sama glupost videna več tretji ili četvrti put
Pa dobro bi bilo da pročitaš njigu Sam u kuči.Za vreme nerada zajebavaj se sam s sobom sve kaže ,da si sebi najbolji drug ili društvo ili nešto tome slično.