Najdi forum

G(đe) S(i) M(ujo) !

Še boljši! 😉

Ž
Jaz pa imam že zelo dolgo StarTac 130, mislim da od prvega gledanja Dane Scully. Z njo sem zelo zadovoljen, kar nekako je prirastla k meni.
P

Kdo,a Dana :))))

Ž pa P :))

No jaz mam pa Nokio 5510 in sem Simobilovka. Dobila sem jo za rojstni dan od fanta. Vsec mi je zato, ker baterija dolg zdrzi. Mogoce je mal prevelika… samo sej zenske mamo tko in tko razne torbice in jo komot lahko kam vtaknes.
Se prej sem mela pa kosca, ki se ne more primerjat z Nokio!

Sedijo v savni … Američan, Japonec in Finec …

pa nekaj zazvoni … drrrrrrrrrrrinnnnnnngggggg ….. japonc in finec se spogledata … američan pa pogleda svoj prstan, potegne ven anteno in na hitro opravi svoj ‘telefonski’ pogovor …

čez nekaj časa spet pozvoni … drriing … američan in finec se spogledata …. Japonec pa obrne enega izmed svojih belih zob in na hitro opravi svoj ‘telefonski’ pogovor.

Pa fantje spet mirno sedijo v savni, ko se finec kar na enkrat začne tresti ko sam vrag … američan in japonec že mislita, da je s fincem nekaj hudo narobe, ko ta reče … ” I’m geting a fax “

🙂
———————————————————————————————————————–

zdej … kater je najbolj izpopolnjen in moderniziran presodite sami .. je pa tole na kratko povzeta TV reklama za firmo … xxxxx …. ja sej veste 🙂

drugače pa jaz uporabljam francoza … Alcatel …. za najnujnejše stvari …

lp, Barbara.

Mimi, to!

… sva že dva …

… trenutno 7110 in M35 [en za maile, drugi klice v VPN-u …] pa cd930 za najhujšo silo …

… ogledana 8310 ali ME45 …
… ahhhh 😉

LP
B

Gabriel to te pa razumem …

… meni so Motorole tudi pri srcu, kolega, ki pa tako kot Ti uporablja ST130, si je nabavil še enega enakega, ker se boji, da mu bo oni crknil in da ga ne bo mogel nikjer več kupiti …

LP
B

Imam regljo – Ericsson A2618s. Mobi uporabljam zelo malo, zato mi je vseeno, kaj imam. Verjetno ga še sedaj ne bi imela, če mi ga ne bi kupili za rojstni dan. Mi je pa všeč, da ga imam za kakšen nujen klic, obvestilo, dogovor, ko nisem doma. Moti me samo, da ni baterija “večna”, ker se mi velikokrat sprazni, ker sploh pozabim nanj in ga ne dam polnit.

Jaz pa vzdihujem za Motorolo V50, samo 150.000 sit!

Ž
Ja, ne bi imel nič proti kar se Dane tiče.
P

NIMAMGSMJA

Se vedno vztrajam pri Nokii 5110, pa nimam nobene zelje, da bi ga zamenjala. Vsec mi je preprostost telefona, pa tudi to, da ima anteno, ker je precej manjse sevanje skozi glavo kot pa pri tistih, ki je nimajo. Ce se bom odlocila za nakup drugega telefona, se bom zagotovo za takega, ki ima anteno. Me pa tudi mene moti to, da ima premalo mest za shranjevanje stevilk.

Sony -Z5
-120 mem. na sim kartico + 500 na tel, in šee…….da ne naštevam
Lep pozdrav
“Štumpantl”

Sony -Z5
-120 mem. na sim kartico + 500 na tel, in šee…….da ne naštevam
Lep pozdrav
“Štumpantl”

New Report

Close