G(đe) S(i) M(ujo) !
Se iskreno opravičujem, če je ta tema že kdaj bila izrečena.
Zanima me namreč, glede na teme o plačah, crkljanju, fetiših, kakšen GSM uporabljate.
Zanima me, ali ga imate bolj zaradi oblike, izgleda, ali bolj zaradi funkcij, menijev?
Kaj vas moti pri njem in kaj bi si želeli, pa še, tisti ki imate wap, ali je kaj uporaben in ali ga veliko uporabljate?
Jaz imam Nokio 3310, zelo mi je všeč predvsem zaradi enostavnih menijev in kompaktnosti. Ker nima antene, jo vtaknem v vsak žep ali jakno brez problemov.
Moti me le to, da nima prostora za svoj imenik, tako, da imam shranjenih le 120 številk na sim kartici, kar mi ne zadostuje.
Priznam, da sem jo kupil zaradi oblike, kasneje mi je postala všeč zaradi uporabe.
Evo, tudi jaz sem privrženec Nokie. Imam Nokio 6210. Ima tudi wap, pa ga res nikoli ne uporabljam. Prej sem imela Nokio 5110 in mi je bila mogoče celo bolj všeč, ker je baterija zdržala dlje časa. Res pa je, da je ta brez antene in lažja. Telefon ima itak en kup funkcij, ki jih ne uporabljam. Bil je pač eden tistih blazno ugodnih nakupov, pa sem ga dobila.
Zivjo,
jaz imam tudi Nokio in sicer 8210. Je super, ker je zelo majhna in gre res v vsak zep, edino takrat imam malo tezav, ko jo iscem po torbici (ki je pa kar velika). Dobila sem jo v pomladanski ponudbi Mobitela. Bolj ko jo uporabljam, boljsa se mi zdi. Nima wap-a, ampak ga tudi ne potrebujem. Skratka, velika razlika glede na prejsnji aparat. Prej sem imela namrec predpotopno Nokio 3110.
Pozdrav
Ursa
Tocno ! Kar res steje, so prijatelji. To sem sama lahko spoznala na lastni kozi,ko smo imeli tezave z hcerko.Prijatelji so nam stali ob strani z dejanji, se bolj pa z ljubeznivimi besedami – kar je bilo marsikdaj odresujoce !
Sploh pa ,kaj se ti zdi,je z virtualnim prijateljstvom kaj narobe ? Mislim,a je pomembno,kako zacnes prijateljstvo ?
Ne razumi narobe, ne zelim se vsiljevati in prehitevati v klanec,samo razpravljam !
LP
Ne, ravno nasprotno.
Ker imam trenutno v službi malo več časa, sem “zalutal” na te forume, ter s časom, ko sem postal malo bolj reden in resen, odkril kar nekaj čudovitih ljudi, s katerimi si krajšam čas, izmenjujem izkušnje, zvem kaj pametnega ali smešnega, predvsem se pa fajn zabavam.
Velikokrat sprintam kaj za domov, pokažem ženki, ki nima dostopa do neta, veliko lepih, čudovitih misli in želja sem prebral in prejel, ki so mi olepšale dan me obogatile in naredile še boljšega in srečnejšega, to pa ni za odmet.
Pravim pa, da se lahko to obrne. Preobilje dela, razporeditev na drugo mesto,
kak nepredviden dogodek, mi lahko vzame to zabavo, vzame net.
Ker ga doma nimam, bi bil pri priči brez vseh vas, dobri moji. Ampak, bogpomagej, imam doma lepo življenje, družino, prijatelje, tako, da sigurno ne bi preveč trpel te izgube, ravno to pa hočem povedat.
Vsakemu izmed vas, ki tu čebljamo, iskreno želim, če bo kdaj prilika ali čas, da se oglasi pri meni. Vabim iskreno in dobrohotno.
Če boš kdaj šla mimo, Andrejka, bi te stokrat raje gledal v oči, kot v ekran. Oglasi se s svojimi dragimi, bomo kaj poklepetali in se spoznali. Potem dobijo ti posti še nadgradnjo, ki je tista prava, kot se reče, za vse življenje. Lepo se imej, Sašo.
Lej Saso,to si spet zelo lepo povedal.In ce si mislil resno,sporoci svoj naslov na moj mail.Velikokrat gremo kam na izlet – posebno tu na Primorskem in bi bilo res lepo spoznati nove ljudi.Tu: [email protected]
To velja za vse ljubeznive in prijetne ljudi,ki mi tukaj na tem forumu krajsajo in razveseljujejo delovni dan. (npr.Jani,Frucka,Allegra,Aligator,Ziva- ona je sonce tega foruma in se vsi drugi,da ne bom pisala cel spisek).
Lep dan !
In potem se vprašam, zakaj včasih porabim preveč časa za tale naš forum. Je pač vredno a ne? Hvala vam vsem zgoraj naštetim (da jih ne naštevam še enkrat – jih je že Andrejka) Predvsem pa hvala Sašotu. Ko sem spoznal ta forum, mi je bil mal čuden. Vendar ko enkrat “začutiš” človeka pod nickom, te enostavno odnese v virtualni svet. Zato, kot pravi Sašo, virtualni svet lahko odnese čez noč, prijateljstvo pa ne.
Vsem dobrim prijateljem, lep dan še naprej!
Jani
p.s. Andrejka moj naslov imaš v nabiralniku 🙂