Pozdravljeni!
Zdravnik mi je dal napotnico za gastroskopijo, ker imam probleme s požiranjem (bolečina ob požiranju) oz z želodcem. En mesec sem jemala Esomparazol Actavis, ampak me je dva dni nazaj zopet začela bolečina, ki jo občutim zadaj v hrbtu. Ker naslednjo soboto odpotujem za tri tedne v tujino, bi gastroskopijo rada opravila preden grem. Zato me zanima ali bi mi lahko svetovali kakšen dober naslov oz če morda veste kje bi lahko takoj prišla na vrsto – mislim samoplačniško. Sem že glicala na DC Bled in podružnico Lj, ampak na Bledu ni mogoče, v Lj pa bi drugi teden lahko prišla na vsto, ampak šele ob 14h, kar se mi zdi skrajno neprimerno da sem do takrat brez hrane, ker vem da ne bom zmogla. Rada bi to opravila preden grem v tujino, ker se bojim morebitnih zapletov, ko bom odsotna in res ne bi rada reskirala. Za vsakršno pomoč se Vam najlepše zahvaljujem. Sem pa iz zahodne Slovenije, tj severna primorska.
Lp
Pozdravljeni
Pregled lahko opravite na nasi kliniki – klinika Pacient, v sredo dopoldan. V kolikor se boste odlocili se lahko narocite na spodnji stevilki.
Lp