Gastroenteritis / Kolitis? Pomoč prosim
Pozdravljeni!
Po tistemu kar sem napisala da imam bolecine v spodnjem delu trebuha in desno sem bila pri dezurnemu, vzeli so mi kri in pljuča so mi slikal ugotovil so da imam neko lažjo zastrupitev (svetovali so lažjo hrano). Vendar se vsak dan isto počutim (neko mrzlico, drisko in bolečine v trebuhu) kadar pijem vodo sem ugotovila sedaj da se slabo počutim (in mi ne dela dobro) Ima to kaj zdaj povezano z zastrupitvijo? Niso prepricani ali je Kolitis / Gastroenteritis. Zanima me tudi kaj bi bilo izven ginekološkega izvora bolecina v desni strani trebuha in spodaj? (Ker sem prepricana da ce bi slo za ginekološki izvor bi vedela pa tudi rodila nisem ali splav imela, pa tudi menstruacije imam rede ne boleče, razn da sem prejsni mesec imela prvic drugace sem imela močne, ko grem na vodo najprej kri potem voda…) sedaj cakam da vidim ali bom spet isto imela samo kaj bi imelo veze vse to z Bolečine v trebuhu spodaj in desno namrec se pocutim (zmatrano, mrzlico mam, izgubljam apetit, pa ce lezim dlje ker veliko pocivam “ne da se mi biti pri zavesti” to se mi obcasno dogaja ne zmeraj) kadar sedim me trebuh boli, kadar hodim se mi noge tresejo pa kot da mi je mrz pa tudi v mirovanju je Ali gre za zastrupitvijo z vodo? Prj sem pojedla juho pa sem brez težav kadar vodo pijem pa nek cuden obcutek v ustih in trebuhu, vroco kozo mam ceprav 37 imam temperaturo in kiham (na vsake tok casa)
Prosim za pomoc in cim vec informacij
Se zahvaljujem za odgovor.
Lili Z