Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? gastro – kje so najbolj prijazni?

gastro – kje so najbolj prijazni?

A mi kdo prosim pove, kje na štajerskem še izvajajo gastroskopijo?

Pri Archimedu v Mb so me naročili konec aprila, samoplačniško pa lahko pokličem šele po 16. marcu.

Menda so v Rogaški zelo vredu, ima kdo telef.številko?

Hvala.

http://www.endomed.si/index.php

elaine ali imaš kakšne izkušnje od tam? Pa hvala za hiter odgovor.

Zelo bogate in dobre izkušnje. Dr. Glavnik že samo s pogovorom reši vsaj polovico težav.

A veš, v resnici se bojim bolj slabih izvidov, kot pa same preiskave. Očitno bi meni tak pogovor zelo pomagal. Kaj misliš, je v redu, če pred preiskavo vzamem kakšnen Lexaurin, da bom bolj mirna?
Najbolj se bojim bolezni, ki je niti ne izgovarjam – r..
Opravila bom še UZ abdomna, ker me boli debelo črevo že 2 meseca. Kakšne pa so kaj cene?

Zakaj pa ne pridobiš napotnice?
Z ultra zvokom težko ugotovi anomalije v debelem črevesu, za to je potrebna kolonoskopija. Pa brez panike, lastne diagnoze so ponavadi napačne. Rak v zgodnji fazi je ozdravljiv kot malo hujši prehlad.
Samoplačniško si lahko na vrsti naslednji dan.

Hvala ti elaine za tolažilne besede. Napotnico imam, naročena pa čez 2 meseca. Ne morem več čakati, se bom čisto posušila od želodčne in žolčne diete.
Ne vem, če ne bom slučajno potrebovala na koncu še psihiatra :-))))))))

vprašaj v Radence.

Pojdi k dr. Pucovi v Radence.Ne bo ti žal.Ima tanjši šlauf,pa še dela lepše kot drugi.Jaz sem bila pred dvema mesecema.

Diagnostični center Bled, vem da je zate daleč, a ti ne bo žal.

Pri Endomedu v Celju dr. Glavnik uporablja kot svinčnik tanko cev. Sam pregled res ni čisto nič težaven. Za pogovor je pa on res odličen,te pomiri in vse lepo razloži.

Mislim, da se ti bolj splača dati nekaj eurov več, pa so ti prihranjene muke čakanja dveh mesecev na preiskavo.

Diagnostični center Bled ali Kostanjevica na Krki ima čakalno dobo do septembra!

New Report

Close