gastritis, vnetje zelodcne sluznice
Prijazen pozdrav!
Nekaj casa sem trpela ob zgagi, napihnjenosti in bolecinah v zelodcu, pa sem sla na gastroskopijo, ki je pokazala vnetje zelodcne sluznice. Dobila sem tabete Lanzul za mesec dni 30mg in nato se mesec 15mg.
V izvidu je napisano se dietetsko higienski rezim, ap me zanima, kaj to pomeni, kaj moram oz. ne smem jesti.
hvala!
Lepo ste opisali simptomatsko zdravljenje uradne medicine: imate neke simptome, za to vam napišejo tablete (in dieto o kateri pa še nič ne veste). Lahko, da vam bo bolje, lahko pa ne in se bo stanje še poslabšalo. V alternativni medicini pa se zdravljenja lotimo celostno. In pri gastritisu je problem zakisanost celega telesa. V želodcu imate preveč kisline (nizek pH), kar povzroča razdraženost želodčne sluznica, poleg teba pa v tako kislem okolju zelo rade živijo nekatere bakterije, na primer heliobakter. Bakterije tudi “pomagajo” pri vnetju.
Za vas pomeni: razkisanje telesa, poleg tega bi bilo potrebno zdravljenje z bioresonanco, ker so sigurno prizadeti tudi ostali organi. Mogoče se je treba najprej lotiti zdravljenja le-teh, šele nato bo tudi želodec boljši.
Če ste zainteresirani za celostni pristop k zdravljenju, si poiščite dobrega terapevta.
LP
Pri takšnih simptovih, kot jih imate vi, so sigurno prizadeti tudi drugi organi. Telo je celota, zato en oboleli organ (pri vas želodec) kompenzira z drugimi. Ko je ta organ preveč obremenjen, lahko pride do motenj v delovanju, kar se kaže “samo” na energijskem nivoju ali že patološko. To je glavna prednost testiranja z bioresonanco, da lahko ugotovimo napačno delovanje organov, še preden nas zabolijo oziroma ne delujejo pravilno.
Kateri organi si to pri vas, pa ne vem, predno vas ne stestiram.(Še to: V naši ordinaciji imamo trenutno tako dolgo čakalno listo, da ne sprejemamo novih pacientov).
LP
Ženske imate čudovito možnost za mesečno razstrupljanje in razkisanje in to je menstruacija. V menopavzi se ta ventil zapre in nastopijo vse znane težave, ki so pa samo simptomi za preveč zastrupljeno in zakisano telo.
Če se med obema menstruacijama nabere preveč strupov, se pojavi PMS in kislina. Po menstruciji pa je bolje, saj se s skrvjo izločijo vse odpadne snovi. Pazite na prehrano, nekaj dni pred menstruacijo pa intenzivno izvajajte bazične kopeli, jemljite bazične minerale, tudi savna pomaga.
LP