Najdi forum

Zanima me, če je ogled zabaviščnega parka Gardaland primeren že za starost 2,5 let? Lep pozdravček!

Ne.

Izberi raje primernejšo zabavo, takšen malček nima v Gardalandu kaj iskati, vse “naprave” so za večje.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

odvisno …

.. mi smo bili sicer s 3,5 letnim .. uživali smo 100/h … Gardaland ima nek predel za male otročke .. kamor jih lahko pelješ .. vožnja z avionom, čez kmetije, neke gusarske ladjice male .. kot nek vrtiljak … potem tist vlak ki pelje čez ves gardaland .. pa veliko je še drugih stvari.

zdej .. odvisno je pa od vas kaj si vi želite imet od tega gardalanda … a si ti želiš it na vlak smrti in tiste zadeve .. ti bo malega med tem lahko kdo pazil … no .. to je tisto o čemer je za razmislit … mali se bo zabaval sigurno 🙂

sabo pa nujno vzami voziček za malega.

sicer pojdi še iskat v iskalniku .. ker smo o tem že govorili.

pa lepo se imejte!!

B.

Imajo kotičke za otroke večina pa je takih da mora biti otrok velik 150 cm.Imajo postavljene “merilne naprave”. To je zaradi varnosti.Pa tudi nekatera “igrala” so zelo zelo prehitra za 2,5 letnika.Lp.

otrok mora biti velik 140cm za večino stvari in ne 150cm. lahko pa gre v obe jungle, za gosenico pa nisem prepričana:) je pa full fajn gosenica.
lp,labella

seveda, saj imajo poseben del gardalanda prov za tamale .

Vendar je gneča in zato neprijetno, da ne rečem nevarno!

Mi smo bili, ko je bil mali star 3 leta in en mesec. Ful je užival. Saj ga nismo dali na vlak smrti, ampak smo se vseeno imeli lepo. Na tistih prav otroških napravah ni nujno, da je velik 1,4 m. Imajo en del parka prav za male otroke. Npr. kmetija. po katerih se voziš z vlakcem ipd. In se še spomni, kako je bilo. Obisk Gardalanda smo združili z obiskom safarija v bližini. Tam pa je bil čisto navdušen in še danes se spomni določenih trenutkov tako iz Gardalanda, kot iz safarija.

New Report

Close