Ja , verjetno že zato da tisto nabrekne not in tud če velik žlempaš potešiš neki lakote :)…že tu je efekt…pa hvaležno je k je toplo in ne gre že samo po sebi dost za jest, pa potiš se več…pa zelenjave in sadja je…pa mogoče dopust in več rekreacije kukr služba in stol…plavanje, kak ogled…bol redni obroki?? Ne vem no….kruh mi dela, sej ga ne dost, samo k g apa dobim svežga in če je še topel pol pa …teško no in nutela gre super nanjga :))
matr ste prizadeti, če bi blo to vse res, bi to NASA tržla, ne pa ene navadne marketinške opice… kako sploh lahko nasedate takim oslarijam
še enkrat si preberte vse pozitivne komentarje na tej strani… kao nek psihološki marketinški pristop… “najprej sem se zredil in nisem “verjel”, pol pa čudežno shujšal/a”… vsak pozitiven komentar za to bedarijo je totalno “fake”matr ste prizadeti, če bi blo to vse res, bi to NASA tržla, ne pa ene navadne marketinške opice… kako sploh lahko nasedate takim oslarijam
še enkrat si preberte vse pozitivne komentarje na tej strani… kao nek psihološki marketinški pristop… “najprej sem se zredil in nisem “verjel”, pol pa čudežno shujšal/a”… vsak pozitiven komentar za to bedarijo je totalno “fake”
Oj, tud jst sm nabavu to zadevco, mal za hec… na zacetku sm se zredil za 1 kg, ampak sm jemal se nekaj cajta, pa sm orng zadovolen, koncni rezutat – 10 kg v 2 msc. tok da veste da ni nek nateg.
WTF, mal za hec je ruknu 39eu… več koristi bi blo, če bi jih ruknu za počitnice “socialnih” mulcov na debelem rtiču
citat from TyTo:
“Oj, tud jst sm nabavu to zadevco, mal za hec… na zacetku sm se zredil za 1 kg, ampak sm jemal se nekaj cajta, pa sm orng zadovolen, koncni rezutat – 10 kg v 2 msc. tok da veste da ni nek nateg.”
WTF!!!, mal za hec je ruknu 39eu… več koristi bi blo, če bi jih ruknu za počitnice “socialnih” mulcov na debelem rtiču
Pač vsak ma svoje “veselje”…ni čudežna, am očitno enim pomaga…tako kot kamiličen čaj za umiritev in itd, ima verjetno tud ta neki v sebi kar pripomore k…vsekakor je treba zravn manj jest, pit IN gibanje itak pomaga…smo p aljudje firbčni in …eni dajo kot sem napisala v druge stvari, pa cerkvi (k tud ne veš kam gre dnar), pa karitasu…osebno podpiram to – ampak direktno osebi, ne organizacijam…vsak pozna koga k mu lahko pomaga!
Tako…nehejva se razburjat, k itak isto misliva in še škodi zdravju 🙂
kolk si plačana za tole bedno stresanje?
pa modela so v ameriki tožil, ker sranje prodaja in zavaja folk in je spušil!!!
valda, da je najlažje na obupancih služt (pa nima veze za kaj gre… debelost, rak, prhljaj, las v juhi, juha v laseh :)), k bojo kupl čist vsako bedarijo, ki jim “ponuja” malo upanja…
take cigane bi dal jest zapret (škoda, da ni več tita pa golega otoka)
glede na tele tvoje stavke spodaj, se pa vidi, da si pri koritu tega sranja… kao mi daš kontra in me hkrati hočeš pomirit na svoj, sicer beden pokroviteljski način.
“”””Majmun, ne razburjaj se…pač vsak ma svoje…eni cigarete, eni pive , eni …lej eni to…vsi kdaj pa kdaj kam mečemo denar…ane? 🙂
Mogoče si zgrešil forum? 🙂
Daj se malo pomiri 🙂
Tako…nehejva se razburjat, k itak isto misliva in še škodi zdravju :)””””
Navadni butli ste, če padate na te fore, samo tok. Če bi tablete ali praški delovali in stali “samo” 39 eu, a mislite, da bi sploh še kdo bil debel? Se vam ne zdi, da bi povsod omenjali ta čudežen prašek?
Let me guess, pojesti moraš 1 tableto pred obrokom (ki mora seveda biti pol manjši, kot ga ponavadi ješ), se več gibati in popiti 2 litra vode na dan.
Hm, a vidite kje je fora?? Naivneži, hahahaha.
Saj ti noben tega ne vsiljuje, če si tako popolen in tega ne potrebuješ, kako si sploh prišel v to temo?
Seveda, točno tako to deluje. In ne, ni za vse, ampak pri večini je tako, da je učinek boljši z tabletami kot brez tablet pri enakem življenskem slogu. Itak da ne delujejo same od sebe, ne vem, kaj ti ni jasno?
Hvala monola… 🙂
kako napačno mišljenje majmun…nimam potrebe niti po teh tbl in sploh ne vem zakaj sem jih kupla…pač ja, firbec IN lepo bi blo če bi delalo…ma itak je preveč lepo da bi blo res. In ja , pol bi bli vsi lepi in vitki in z velikimi joški in belimi zobmi in jedli porkarije in gledali TV in bli vseeno TOP.
Se udam, …me ma da bi jih poslala nazaj, ker 39 eur je le 39 eur…sam si mislim, da jih itak vidla ne bom več, zato bolš da popijem – škodijo mi zaenkrat ne.
Nisem pa kr koritu nikakor ne…sem jih celo naročila v službo, ker bi me moj ubil če zve in jih presula v veliko škatlico od tik tak bonbonov :)…ma lej, ne verjamem, MA vseeno pa probam…pač naivna sem ja :)…vsake tolk me take neumnosti premamijo…in pol k srfaš ti že povsod meče te ponudbe…in čas kopalk in ravno praw pride “magična tabletka”…vem, sem butl. So mi že prjatlce povedle, se zavedam. Pač za svoj keš lahko sebi tud kej tazga kupiš …kar je šlo za to, bo ene par sladkih pizdarij manj – že to je neki 🙂
Mi je pa mimo zakaj taka slaba volja okol tega, folk si poskuša “pomagat” na razne način…in vsak ma svojo zgodbo…IN 3/4 je vedno v glavi… 🙂
maš prov, res je… pa naj tele prodajalci megle služjo na takih bom-vse-probala-sam-da-pomaga naivnežih… itak, dnar more krožt… kaj bi pa ostali mel od tebe, če bi dnar samo v štumpf basala
drgač ti pa vseen svetujem, da si raje preberi kakšno pametno raziskavo o maščobah… kere so škodljive in katere so zdrave, prav tako o holesterolu, ki ni samo škodljiv
maščobe, ki so koristne so živalskega izvora, ali pa kokosovo, avokadovo, olivno olje… vglavnem vse maščobe, ki niso predelane – pod to ne spada sončnično, repično in ostala ala cekin rafinerirana sranja… torej naravna olja, nasičena in nenasičena so kortistna, transmaščobe pa ne.
najbolš, da v trgovinah kupuješ vse kar piše “light” ali “lahko” – in posredno tudi bolj zdravo :)))
jeah jeah jeah, nateg stoletja… light mleko – odvzete so mu maščobe in s čim jih nadomestijo, da je stvar še dokaj okusno prebavljiva… ne boste verjeli :)) to je naš, zdravju najboljši prijatelj: SLADKOR oz. aspartanu podobna smradila!!!
tolk zaenkrat o opranoglavih “zdravih” teorijah
poglejte si na netu “eating piramid”, pa poglejte, kaj je najbolj zaželjeno, da čimveč na dan poješ: “cereals” oz žitarice, hahahahaha, odkar je folk začel jest žitarice se je začela debelost in s tem posredno tudi bolezni… kdaj so začel fitnes klubi vzhajat… ja takoj kmalu zatem, ko je prvi avtor Ansel Keys te “zdrave” piramide ruknu svoje blazno “uspešne” ugotovitve glede zdrave prehrane in obrnil prehrambeno industrijo na glavo (a so lobiji za tem ali ne?? pojma nimam)… ja, niso fitnesi krivi, da ne bo kdo mislu, fitnesi so samo rezultat nezdravega prehranjevanja, ki je oz. še nažalost vedno velja za “zdravo”!!!
in potem imamo reklame: popolni obrok oz. zajtrk z žitaricami, ki se razkraja/sprošča/al-kaj-že-prbijajo-v-reklami na 4h in daje telesu energijo cel dan… ah bejž no bejž
ena od teh je tudi reklama za nutello, za katero so moral v ameriki plačat kar precej odškodnine, ker so jo reklamirali kot popoln zajtrk… ampak za cukr mi to ni treba posebej razlagat
zašel ali ne, tud te tablete ti ne bojo kr tako pomagale, mogoče samo podzavestno, kar pa je konc koncev tud nekaj (za 39eu :))))
če bi na hitr rada telesno težo zgubila, ti predlagam liposukcijo – hitro in učinkovito, rahlo dražje od 39eu, pa vendar vsaj uspešno…, pa še žajfo (ti) bojo iz tvojga sala lahko nardil :)))))
in res je tudi: še zdaleč nimam idealne postave, ampak če mi je slika nekega slikarja grda, bedna oz. mi sploh ni všeč, še ne pomeni, da moram biti slikar…. seprav use ostalo… kako lahko rečeš, da ti je en komad bedn, en avto grd in nisi glasbenik, dizajner in kar pač paše zravn… ampak saj tud na EMI neizobražen folk odloča kaj je za uhelj dobro in kaj ni??!!
sploh pa kako že modri možje pravjo… o okusu se ne razpravlja!!
zdej pa nared s temi podatki kar češ, spluvaj, sprintaj, pojej in poserji, ignoriraj, pohvali… boli me k… no, razen če bo konstruktivno 😉
če boste imel srečo, priporočam dokumentarec: Fed Up
na žalost je trenutno samo na Netflix-u… če imate ameriški VPN, ga lahko uporabljate… priporočam zastonjski plug-in za brskalnike Hola[/url]
če pa te je moj agresiven način komunikacije kakorkoli kogarkoli užalil, pa se vam iskreno opravičujem!!! (res!)
ampak rad imam, da mi kdo kontrira… tako se več naučimo
učiti, učiti in še enkrat učiti (je dejal Tito na naslovnici mojega 1.-3. razrednega spričevala) 🙂
Majmune, tako je 100x bolje 🙂 Popolnoma se strinjam, seveda je najbolj pomembno, da zdravo živiš. Po moje najbolj škoduje ne maščoba, ampak predelana hrana, vnaprej pripravljena. Trudim se delati čimveč stvari doma in po moje ne samo izgedam, ampak tudi počutim se bolje kot prej. Vsak po svoje, ravno tako, kot pri raznih pripomočkih – enemu paše nesladkana kava, drugemu zeleni čaj, tretji prisega na yerba mate. Meni je bila ta Garcinia zelo v redu. Eni pijejo sok limone zjutraj, drugi ne jejo nič po 18h – vsak je drugačen, vsak lahko shujša in obdrži normalno težo – osnova je zdrav življenski slog, ostalo so detajli 🙂 Lp
Vse zgoraj napisano mi dopade, nimam sploh namena pluvat…lepo si povedu ….konstruktivno! 🙂
Ja itak, lepota in mere in ideali in podobno so zlo relativne….vsak ima svoje oči in predvsem je pri nasprotniku, vsaj pr meni karizma tista k šteje…poznam velik več ljudi močnejših in zadovolnejših, kukr unih suhic zakompleksanih…verjetno pa vseeno vsi stremimo h neki “popolnosti” ali najboljšemu približku…nekem standardu, neki zdravi meri, da bomo ugajali vsem in SEBI. Po poti pa zgubljaš nit, dok te nek ne useka za prow in se pol mal strezneš kaj je res tisto k šteje…
Skratka tud jst nisem manekenka, nikamor…mogoč še najbol v joške :-)))))))))))))….sem pa, upam, mojemu možu tisto, kar sama mislim da nisem. Vsak te vidi drugače in res je da ko nekoga vzljubiš ali komur si prijatelj,…ti dopade tak kot je. Ne rabi spreminjat ničesar, razen če je res zdravju ogrožujoče.
Je pa popolnoma res to, kar si majmun napisal…pol k se nafilamo s tbl in raznimi čereali in podobnimi e-ji in aspartami in vsem večkrat predelanim sranjem, smo mogoče zdravstveno BOLJ ogroženi in zelo malo verjetno da kej vitkejši. Žal…če nimaš mal vrta doma al pa pr najbljižjih da te s čim filajo je tud sadje in zelenjava sranje.
glih včeri sm na netu zasledila (od enga hrvata, lastni posnetek) kako je tisto temno rdečo jabolko “olupu” “voska” oz nekega podobnega premaza…verjetno vsaj da bi to čebelji vosek bil, ane…ma fak ej…a si lahko misliš s čim jih – verjetno tunkajo…da so lepe in nepotolčene in vse glih…in če ne bi bla nekje mal butnjena, ne bi opazil da je neki drgač…solata prepijejo z vodo, še tist kar ima v sebi tam zgubi, vse ostalo neki dodajajo…tko da si človk misli da je vsaj sadje in zelenjavo…mogoče so še najbl zdrave une škatolete izpred 30 -40 let, k ste jih jedli v vojski…kao trajne, mogoče majo še najmanj sranja not ?? :))
Od te garcinije nikakor ne bo soka, pri meni…škoda dnarja res…sem pa že par zanimivih sogovornikov tu dobila in če tega ne bi nabavla bi bla prikrajšana za dobro branje :-)))…sej komu uspe tud pokurit kej brez telovadbe, če sam pr hrani pogleda, sam z leti se to manjš ain kratkoročno je…pač treba si je priznat, da tud tu brez dela in mal manj jela NE BO NIČ! 😉
pozdrav vsem, t
Pozdravljeni!
Vidim, da imate mešane rezultate z garcinio. Jaz trenutno raziskujem to zadevo bolj temeljito in vam lahko dam nekaj nasvetov, da bo dejansko malo bolj uspešno tudi za ostale. Zakaj eni pravite, da je pomagalo drugi pa da ne? Zato ker ste kupili od različnih proizvajalcev. Kako veste, da je dobra garcinia?
Upoštevajte tole:
– ima najmanj 60% HCA (aktivna sestavina), vsa kar je pod to…brez veze da mečete denar čez okno. In kaj je slaba stran tega – v Sloveniji nisem še nikjer zasledila, da bi prodajali garcinijo z več kot 60% HCA. Torej, zelo slabo. Se jo pa verjetno da naročiti s tujine (glejte potem da naročite takšno z 80%)
– mora biti 100% garcinia cambodia extrakt..brez lari fari dodatkov kot jih ima npr. G Complex (poleg nepotrebnih primesi ima le 50% HCA)
– s HCA vezane soli so tudi zelo pomemben element. Slaba roba je, če kupiš HCA z vezanim kalcijem. Vedno mora imeti poleg kalcija še magnezij ali kalij.
– zelo pomembna pa je tudi količina. Na dan moreš zaužiti vsaj 1600mg garcinije, da ima shujševalni učinek. Ponavadi ima ena kapsula od 500-900mg, odvisno od firme. Torej na dan je potrebno vzeti vsaj 2. (tisti, ki mislite, zdaj sem pa shujšal 3 kg, lahko vzamem še samo eno na dan- potem je raje ne, ker ne bo imelo nobenega učinka).
– pomembno je KDAJ jo vzamete. Vedno na prazen želodec, ker sestavine v hrani lahko zmanjšujejo učinek HCA. Priporočajo 30 min preden ješ. Jaz bi raje rekla vsaj 1 uro prej, še posebej če kupiš tiste samo s kalcijem vezane – to pomeni, da je počasnejša resorbcija v telo.
– ne jemljite garcinije, če jemljete kakršne koli tablete za zniževanje holesterola in krvnega sladkorja. Zaradi stranskih učinkov. Ker garcinija znižuje krvni sladkor in je nevarnos za sladkorne bolnike, da padejo v hipo. Pri holesterolu pa je pomembno da sta LDL in HDL uravnana. Garcinija še dodatno poleg vaših zdravil zbija LDL in potem se lahko ravnovesje sesuje..spet stranski učinki.
– seveda bojo vidnejši rezultati, če se ne nažirate s picami in kebabi. Pa vsaj malo pomigate.
Upam, da bo tole kakšnemu uporabniku pomagalo. Sem zdravnica, ki me takšni shujševalni pripravki zanimajo in jih v prostem času raziskujem. Tudi sama sem že probala garcinijo in dejansko je delovala. Ne bom pa izdala katero firmo, da me ne bo kdo obtožil, da karkoli promoviram.
Evo tule pa še 2 strani, na katere takoj naletiš na googlu, od katerih jaz osebno ne bi kupila:
http://www.garcinialoss.com/si2IA74Cc/ , nikjer nimajo navedenih kjučnih podatkov, da stvar učinkuje. Ni podatka o % vsebnosti HCA, ni podatka o vezanih soleh, nikjer ne piše kako jemati, ne sklicujejo se na nobene študije, zelo neprofesionalna stran.
http://si.garciniacomplex.org/ , le 50% HCA (zadnje študije dokazujejo, da takšna vsebnost ne daje vidnih rezultatov pri hujšanju), ima še druge nepotrebne primesi, spet marketinško in neprofesionalno napisana stran.
najlepša hvala za te 2 strani!
odločil sem se kar za prvo, vendar me skrbi… vi bi mi lahko pomagali, saj kot ste omenili, ste zdravnica… me skrbi, ali so v teh tabletah tudi kakšni ženski hormoni, saj gospod Tomaž Grum na sliki spodaj nima ravno takšnih rezultatov kot bi si jih jaz želel.
In glede na to, da je moj soimenjak, se resno bojim, da lahko tudi jaz dobim C-košarico in Marička-style frizuro.
Vnaprej hvala za odgovor.
[img]http://i173.photobucket.com/albums/w78/Tomii77/Capture_zpsl4lzp2wo.png[/img]
Živjo,
shujšala nisem nč, popila nisem vseh…a ma kdo izkušnje še ki je vračal škatlco Garcinija G kompleks…kolk jih kao more bit š ev njej, da vrnejo denar?? Sicer mislim da ne bo vračila…pa vseeno lahko poskušam?? V bistvu ni blo nobenih papirjev zraven, samo plastična vrečka in škatlca tbl…pa še ta plastika je od une hitre pošte :)).
LP in srečno vsemtistim k jim uspe :))))))…t