https://en.wikipedia.org/wiki/Hydroxycitric_acid
Študije kažejo da učinkovina popolnoma nič ne vpliva na zniževanje maščoibe v telesu….
mislim da je vse to samo nategavanje ljudi. Sama sem kupila garcinia loss iz radovednosti, jemljem jih cirka dva tedna pa čisto nič, kljub temu da sem šla tečt in sem manj jedla oz bolj zdravo. Najbolj glupa pa mi je njihova stran, ko so pri slikah kateri ljudje naj bi shujšali prikazani slovenski priimki na hrvaški strani pa so priimke spremenili pač v hrvaške. Pol kažejo da imajo še recimo 5 škatel ki so v akciji, pa zapreš stran in greš ponovno pa jih je recimo spet sto. Mi pa smo tako neumni da kupimo. Meni so osebno po prvi nosečnosti pomagali Steinbergerovi sokovi, 5-dnevna dieta, takrat sem zgubila nekje 3 kg in je potem daljše šlo lažje dol s kilogrami seveda s športom.
Odkrila sem kje je problem , pri tistih ki jim kile ne gredo dol , saj bi morali dnevno zaužiti cca 3000 mg in ne 1600 kot narekujejo slovenska navodila.
Meni osebno je kilaža padla za 4 kg v petih dneh nato se je za 2 kg dvignila a sem povečala uživanje iz dveh na tri
kapsule in se mi je uredila prebava , dons pa se še nisem vagala 🙂
Pozdravljene. Ene ste za ene ste proti. Imam kolegico katere oče je imel kar probleme s težo, fizično aktiven, je pa obstajala bojazen kapi, pa mu je pač naročila kapsule da poizkusi kako se obnesejo in jih je zelo pohvalila. Jaz sem zaenkrat še skeptična glede tega, vendar nekaterim lahko pomaga nekaterim pa pač ne. LP.
Pozdravljene….
moja izkušnja- bolj zaradi radovednosti in mogoče malo motivacije, ker v teh vročih dnevih rekreacija malo trpi, sem se odločila, da poskusim s tole Garcinio Loss, pač reskiram tistih 38 EUR, pa si sama sebi pripišem, če jih stran vržem. No, zdaj je en teden odkar sem začela jemati po navodilih. Prehranjujem se tako kot prej, rekreiram malo oz skoraj nič, pa mi je teža v enem tednu padla za 1.5kg in sem po 4 mesecih končno prišla pod magično mejo 70kg. Ne vem ali je to pomoč Garcinie Loss, skratka, končnoooooo sem pod 70kg. Prej sem se od marca poskušala čimbolj držati zdrave prehrane, manjših količin obrokov in redne rekreacije. In izgubila sem nekaj borih kg, obsegi pa so se kar zadovoljivo zmanjšali. Ne vem,po teh kapsulah nimam nobenih stranskih učinkov in se pravkar nagibam k naročilu še ene škatlice. Nikomur je ne bom priporočala, ker verjetno ima različne učinke na različne ljudi. Kolikor sem prebirala različne strani, nekateri pravijo,da je to metanje denarja stran, drugi pa da jim pomaga…lp
Tudi mene je radovednost premagala in sem naročila tole: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-HCActive-Garcinia-Cambogia-Extract-90-Veggie-Caps/56614
Pri iHerbu kupujem različne stvari (olje ekstrakta avstralskega čajevca, Mg tablete, glukozamin, pravi cimet …..) vse je precej cenejše kot pri nas. Poštnina iz ZDA znaša največ 4€. Pazim edino, da ne naročim artiklov za več kot 22€. S tem se izognem plačilu ddv in carini.
No zanimiv pa je tudi tale produkt: http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-CitriMax-Weight-Management-Support-90-Capsules/46534
Jst sem komaj 2 dan…mam garcinia cambogia G complex (60 tbl) – so mi ponujali več (k mene so pol poklicali na gsm), ma nisem hotla že 39 eur mi ni malo. …bomo vidli, lačna sem še vedno normalno :))…slabo mi po njih tud ni :)…to je dobro, ker ene tbl slabo prenašam, me pač full slabi pol, tud okus ni za nč…res, me pa res zanima če bo kaj manj…sicer mi ni potrebe hujšat (bi rada max 3 kg manj), ma trebuh bi rada manj zaobljen in …pač ženske 🙂