Najdi forum

garcinia cambogia

Ne boste verjeli ampak moja teža je po 46 dneh vztrajnosti padla na 80,7kg. Srčno upam, da se ni pokvarila tehtnica in da je to resnični napredek. To pomeni skoraj 2kg manj od izhodiščne teže. Jeeeeee!!!!!!!!

Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 15 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

Oj, tudi jaz sem imela to Garcinio G Complex – kapsule sem jemala 2 meseca, shujšala za ene 8 kg (imela sem 10 kg viška in so me takoj opozorili, da v tem primeru ne grejo kilogrami tako hitro, kot če bi se hotela znebiti 30 kg). Skratka – sem zadovoljna. Morala sem prekiniti, ker sem zanosila.

Očitno je vse odvisno od osebe – tudi pri meni je delovalo, hujšanje je bilo res lažje kot brez kapsul- sem oseba, ki se ne more odreči sladkarijam.

Sem sredi 3-mesečne kure, do zdaj sem dala dol 5 kg. Pri meni to očitno deluje, upam, da se ne bo zataknilo…

In kako napredujete??? Pri meni so sle kile dol….

hey, kako vam gre? sem zdaj začela jemati in po enem tednu imam 2 kg manj. To skoraj ni nič, ampak upam, da je to šele začetek 🙂

hey, kako vam gre? sem zdaj začela jemati in po enem tednu imam 2 kg manj. To skoraj ni nič, ampak upam, da je to šele začetek

ALI POZNA GDO ALENKO MARKOVIČ, KI JE SHUJŠALA ZA 60KG?

Kakšen je pa bil učinek? Imela si manjšo voljo po prigrizkih ali si jedla normalno?

Tudi midva z možem sva naročila kapsule Garcinia Loos, saj sva si rekla probat ni greh, itak nimava kaj izgubiti,
saj dobavitelj zagotavlja vračilo denarja, v kolikor ne bo uspeha.Pa ni bilo čisto tako. Noben od naju ni shujšal niti kilograma, meni se je celo prebava poslabšala.Ko pa sva želela od dobavitelja, da nama vrne denar, nama že tri mesece obljublja, da je treba še malo počakati in da bodo preverili kje se je zataknilo ipd. Sedaj mi je jasno, da je to čisti nateg in da z vračilom ne bo nič, tako da ne nasedajte in ne kupujte tega izdelka, ker so sami prevaranti.

Ne kupujte tega šita, ne pomaga in tudi ne vrnejo denarja, kot obljubljajo.

Zdravo..tudi jaz sem zacela s temi kapsulami in jih jemlem ze 5 dni in sem se zredila..
zelim si da bi mi pomagale ampak nekak ne gre..
Tiste ki ste izgubile ze toliko kg ali zelo telovadite zraven se zelo drugace prehranjujete?
Lp

Jaz sem tudi jemala kapsule z 100 % vsebnostjo garcinie… Nisem se ne zredila in ne shujšala. Jedla sem kot vedno, kajti nisem imela občutek, da bi “morala” manj jesti. Torej sploh NE zavira apetita. Pred menstruacijo pa sem si itak zaželela nekaj sladkega, in niti tedaj, ob jemanju omenjenih kapsul, nisem nehala jesti čokoladice. Poleg vsega tega sem se ogromno gibala in… NOBENIH rezultatov. No, mogoče pa deluje pri ljudeh, z znatno količino odvečnih kg. Pri meni žal ni NOBENIH rezultatov.

Katere znamke kapsule si pa kupila, če smem vprašat?

Zdi se, da ni nekega pravila – jaz nisem nič spremenila v svojem načinu življenja pa sem dala dol 10 kg v 2 mesecih, tako da z zadevo sem zelo zadovoljna.

Hej punce!
Sem danes dobila pošiljko GarciniaLoss in nikjer ne piše kako te tabletje jemati. Pa me zanima,če katera mogoče ve kako je bajboljše. In izkušnje bi ne zanimale. Hvaka punce.

Priporočala bi, da kontaktiraš distributerja, ker vseeno letak bi moral biti zraven. Moja (Garcinia G Complex) se jemlje 2x na dan, pred zajtrkom in pred kosilom.

Hej punce!
Sem danes dobila pošiljko GarciniaLoss in nikjer ne piše kako te tabletje jemati. Pa me zanima,če katera mogoče ve kako je bajboljše. In izkušnje bi ne zanimale. Hvaka punce.

Monola
in ti pomagajo kaj?

New Report

Close