Najdi forum

garcinia cambogia

Tablete za razstrupljevanje jeter je treba jesti najmanj 3 mesece.Edino mladostniki si lahko razstrupijo jetra s tabletami za 10 dni in zraven se morajo držati stroge dijete;nič cigaret,kave,alkohola…

Moja teža je še vedno na 84,5 kg. Nič se še ni zgodilo po 14-h dneh. Še čakam!

tudi pri meni nic spremembe pri tezi razen tega da apetita pa res nimam….

Tako, lep pozdrav vsem.
Tudi jaz bo dodala svoj piskrček, čisto po resnici. Stara sem 40 in vseskozi imam prekomerno telesno težo, ki sicer ni velika, tam 6 kg, vendar dovolj, da me moti. Pred dvema letoma sem s pomočjo Dukanove diete shujšala 10 kg in težo obdržala vse do božičnih praznikov, ko sem pridelala 6 kg. Nikoli in res nikoli nisem nasedala nekim reklamam, toda ko sem prebrala o Garcinii cambogii, me je nekaj potegnilo. Naročila sem tablete, plačala za njih 40 evrov in jih začela jemati. Prvi dan res ni bilo neke lakote, potem pa so se začeli pojavljati tile simptomi. Teža se je po prvem tednu jemanja povišala za 1,5 kg, v trebuh sem postala napihnjena, na blato sem šla vsaki drugi dan, blato je bilo trdo, počutila sem se drugače… V drugem tednu jemanja ni bilo nič drugače, shujšala nič, kljub temu, da sem vsak dan tudi telovadila po dvajset minut, jedla veliko manj kot prej…toda, ko sem pa šla štirinajsti dan na stranišče, pa se mi je med urinom vlila kri in to tako zelo, kot da bi imela drugi ali tretji dan menstruacijo… Takrat me je streslo in tablet od takrat nisem več vzela.
Skoraj takoj po prenehanju jemanja tablet se je krvavitev ustavila (menstruacijo sem imela teden dni prej), drugi ali tretji dan po tem se je moja prebava normalizirala, minil je občutek napihnjenosti, blato normalno in kar je najbolj noro, odkar ne jemljem tablet, sem shujšala že 2, 5 kg in to ob normalni prehrani, telovadim še naprej, le večerje sem spustila.
Tako da, kaj naj rečem? V to sem šla prvič v življenju in povem vam, da tudi zadnjič. Vse skupaj je zame velik nateg, denar bom pozabila, pomembno je, da sem jaz zdrava, kajti zame pozitivnih učinkov ni bilo, samo slabi. Vsem vam pa vam želim, da vam uspe, na tak ali drugačen način.

No minili so trije tedni od kar jem tablete. Moja teža je sicer že par dni med 83,5 in 83,9 kg. Še vedno je višja kot je bila na začetku. Nimam nikakršnih zdravstvenih težav vsaj za enkrat. Ker moram zaradi bolezenskih težav na tri mesece pregledati kri in vodo je ta vsaj zame v mejah. Tako, da škodujejo ne (meni). Nucajo pa zaenkrat tudi ne.
Sem bila pa prve par dni tudi malo zaprta samo to jaz rešujem z jabolki in jogurtom. Tako, da težav s tem tudi ni več.
Še vedno verjamem vanje. Se mi zdi, da se bo pričelo poznati na teži po enem mesecu. Vam napišem, če sem imela prav. Se tipkamo naslednji teden z novimi rezultati. Pa še prazniki so vmes$%&/().

A mi lahko kdo pove kje natačno se kupi te tablete ?

Pozdravljeni, zanima me ,če ste kaj shujšale in če je res da se topijo mascobe kar tako?in kaj pa garcinia loss ste probale, in koliko ima htc-ja notri.?
Zal nekaterim ne gredo kile dol in bi probala tole? Kako se spopadate ve? Se še odločam pri nakupu?

Pozdravljeni,zanima me,če je kdo probal garcinio od sensilaba in če je kaj pomagala?

Pozdravljena. Jaz kupujem tablete zgolj PURE Garcinia od tegale ponudnika: http://bit.ly/1N4egms

Če se boste odločili me kontaktirajte in vam lahko priskrbim 10% kupon kodo.

Trgovina nudi popuste na nakup 2 ali 3 škatli. Poštnina je pa zastonj.

Jaz in moja žena sva probala od Sensilaba, na žalost ni pomagalo 🙁

še vedno na istem.

Vprašanje za Teža se je povišala: Zanima me katere tablete oz. znamko uporabljate?

Lep pozdrav, jaz sem se tudi odločila shujšat in sem si naročila Garcinio na spletni strani http://www.saclmedico.com. Morem povedati,da sem si zraven tudi naročila Zeleno kavo in Malina plus. In sem jih jemala in ne boš verjela, teža se je začela zmanjševati. 🙂 Moja ocena je pozitivna, pa še glede na ostale spletne strani so poceni. pozdravček 🙂

jaz uporabljam tole znamko PURE GARCINIA EXTRA: http://bit.ly/1N4egms

Pozdravljene
Odločila sem se, da vam zaupam svojo zgodbo. Kupila sem garcinio loss in za njo plačala 60E. V enem mesecu in pol sem izgubila 8 kg. Med brskanjem po spletu sem zasledila, da je veliko teh izdelkov ponarejenih. HCA, sestavina, ki jo garcinia v veliki meri vsebuje in ,ki je pomembna pri hujšanju, ter jo uporabljajo tudi v drugih proizvodih je ključnega pomena. V kolikor to sestavino odvzamejo in jo nadomestijo z drugimi dodatki izdelek ni več čist in tudi deluje ne. Za hujšanje z garcinio je potrebno od 60% – 80% HCA to pa najdete v zares čistem proizvodu. Sedaj sem kupila garcinio canbogio pure, za njo odštela 16, 20 E in tudi ta deluje.Torej ni važno koliko stane, važna je sestava. Punce bodite pozorne, kaj kupujete. Sestava garcinie loss: kalci 5%, krom167%, potasium1% garcinia čista snov 1000 mg v dveh tabletah, kar ni veliko in kalcij 5%. Sestava garcinie pure je enaka le garcinie čisti delež je 1600 mg v dveh tabletah. Se pravi, da je ta čistejša. Veliko ljudi služi na račun nevednežev. Je pa dejstvo, da če, ste kupile pravo, čisto garcinio stvar sigurno deluje, ker HCA pomaga, da se OH ne nalagajo ampak pokurijo. Če v telo vnašate manj OH je telo prisiljeno porabiti tiste zaloge, ki so že naložene tako, da hujšate. Spet je tu odvisno od organizma, eni izgubijo več eni manj, hujšate pa zagotovo.
Če teže ne izgubite je vaš proizvod ponarejen. Več HCA kot je v proizvodu več boste shujšale, če seveda ni ponaredek. Jaz nič ne telovadim, ker imam izredno malo časa za sebe (služba). Ko pa le utegnem grem z otroci malo na daljše sprehode. Je pa res, da malo popazim na prehrano.

Pozdravljene,
oprostite, ker motim ravno v tej temi, vendar bi vas lepo prosila, če bi bile tako prijazne in mi pomagala pri projektni nalogi za maturo in rešile ta kratek vprešalnik: http://www.mojaanketa.si/anketa/522629293/0/
Že v naprej se vam zahvaljujem!!!!:-))))))))))))

Oj, vidim, da sem imela sreco – meni je uspelo shujsati, dala sem skozi 2mesecno kuro z Garcinio Cambogio G Complex, rezulltat -6 kg. Nobenih stranskih ucinkov nisem imela.

Imam Pure garcinia Cabogia (60%HCA). Predno sem kupila sem vse preverila tako, da naj bi bila prava. Je pa dejstvo, kakor sem že pisala, da pri osebi, ki želi izgubiti več kg je hujšanje hitrejše. Meni se je najprej teža povišala sedaj zadnji teden(jem jih že 40 dni) se mi je teža znižala na izhodiščno. Občasno vam javljam moja ugotavljanja in težo. Verjemite z velikim veseljem bi napisala da imam v tem času 10 kg manj vendar to ne drži. Še vedno pa upam.
Imam jih za tri mesece in vam sproti javljam. V oporo mi je, mislim da XXXL predebel, ki pravi da se učinki poznajo šele po enem mesecu.
Upanje umre zadnje. Sledi…

Evo tudi sama sem se odločila predvsem iz radovednosti da sprobam te “čudežne” kapsule, za katere srčno upam da bodo delovale glede na ceno. Sicer si želim zgubiti le kakšnih 8kg,če bo kakšna več pa se tudi nebom pritoževala. danes naročila sem za enomesečno kuro,kot je svetovalec povedal bo to mesec raztrupljanja telesa in šele nato bodo kilogrami začeli kopneti..
Pa da vidimo in upajmo na top rezultat …. 🙂

Danes dobila Nature Essential garcinio 90 kapsul pa da vidimo. Sem kupila tudi blender in bom zajtrkovala zelenjavno sadne smutije. Sem čez 60 pa da vidimo kako to deluje na ta stare.

New Report

Close