Najdi forum

garcinia cambogia

Tudi moje so kapsule

me veseli da nekaterim uspe.Seveda bi jaz tudi ampak neupam se ko pri zdravniku dobim tablete komaj uzamem.srecno vsem

Tudi moje so kapsule, tele Garcinia G Complex, bomo še videli, ampak začetek je res obetaven – po 2 tednih imam 5 kg manj, imam namen izgubiti še 15… Držite pesti!

Dvojna Mami kako se kaj obrestujejo te tablete? Ker se mi zdi malo čudno, da si jih dobila tako poceni, medtem ko druge govorijo, da so plačale okoli 40€?

Pa zanima me za vse tiste, ki ste to ali kaj podobnega že poizkusile in je res delovalo, kje ste kupile in koliko ste plačale? =) Hvala za informacijo =)

pozdravljeni-od mojega zadnjega javljanja sta šla 2 kg.Čeprav tudi pazim kaj pojem in koliko.Žal zaradi mojih zdravstvenih težpa lav ne pride v poštev obremenjujoče gibanje-tako si pomagam s tem.pa leppozdrav

Jaz sem jih dobila v torek in začela v sredo. Teža se je povišala za 1,4 kg. Kupila sem Garcinia Cambogia od studia Marden iz Trzina.
Je katera že uporabljala enake in so delovale. Kaj delam narobe.

ne vem.jaz sem narocila garcinia cambogia g complex small 7.3.2015 in do zdaj niti kile nisem shujsala!!!!!in se 55eurov sem dala za 60 tablet!!!!en velik poteg!!!!najbrz bi mogla se zraven dieto imet in telovadit pa bi sla dol s kilami!!!!

@erica b katere pa si kupila? Hvala

Kje si pa narocila?

ce moras se zraven telovadit so tablete brezveze!!!!!!!!to je samo v glavi!!!!!!

Danes se teža še vedno ni premaknila imela sem jih 82,5 sedaj jih imam 84kg pri višini 178. Tole deluje po moje samo pri resnično prekomerni teži. Kupila sem si jih za tri mesece. Jedla jih bom en mesec, ker je zgoraj nekdo napisal,da se mu je poznalo šele po enem mesecu potem pa poročam.

Bi katere raje poskusila s pitjem šejkov pri herbalifu? Gre za uzakonjen nadomestek obroka, ki je gotovo veliko okusnejši kot kapsule :))

in cez 1 mesec gres v 1 dnevu 5 kil dol?!bej bejz!!!!!telovadis kaj???pravijo: izgoreva maščoba s temi tableti!!ce ti bi izgorevala maščoba ti bi moglo iz riti prihajat kot olje ven(po domace povedano)!!! aja pa se skor zadavla sem se s temi tableti!!!!!

bababuba, če je komentar name ti z lahkoto povem da sem po vsej verjetnosti stran vrgla 60 eur, ki mi jih ne bo nihče povrnil. Kot sem povedala pri meni ne deluje vsaj za enkrat. Še celo višjo težo imam. Jem jih kot je napisano. Po enem mesecu vam bom napisala, če deluje po resnici.

Zdravo!

No sem dobila pošiljko iz Poljske, moje so bile že 65 EU. Pa da vidimo, bom dala kemično preverit, imam občutek, da gre samo za precej visoke količine kisline, katere natančno še ne vem. Upam, da ne razdraži želodčne sluznice in povzroči ulkusa. Res NORŠE

To bo zanimivo, prosim, poročaj!

Škoda, ker ti ni uspelo, ampak veš- name je resnično delovalo. Sem telovadila, čisto malo, ker vem, da to niso čudežne tebletke, ampak pripomoček. Seveda maščoba se ‘izgoreva’ na ta način, da se ne absorbira v prebavilih in je je več v blatu, nič drugega.

A pa veste vsi vi,ki jemljete te kapsule,da ne delujejo,če imate zamaščene jetra?
Zato najprej razstrupite jetra!

Ja, to pa tudi res, da ljudje, ki zaradi nepravilne prehrane ali bolezni imajo težave z jetri, bi morali narediti vsaj 2-tedenski detox. Nekateri jemljejo neke tablete, ampak na to se pa ne spoznam.

New Report

Close