Najdi forum

garcinia cambogia

Odgovor mikimiki lepo prosim javi kako ti gre ko začneš. Pa daj se sporoci ce imajo kakšno posebno ime in pa koliko pridejo da še sama malo prebrskam na netu. Hvala in držim pesti

Mikimiki1 sem sedaj še enkrat preverila in dobim šele 9. marca, potem bo trajalo da se opazi učinke. Tako, da šele nekje konec marca lahko napišem rezultate. Upam samo, da nisem fejk stvar naročila. Bom v glavnem poročala že zaradi drugih, ki imajo podobne težave.

Pozdravljeni-tudi sama sem predebela in sem se odločila za tablete garcinia cambogia g complex.Drugi teden jih dobim-pa potem vidim,kako bo.odpraviti moram 20 kg,ki so s nabrali zaradi negibanja in prevelikega apetita.držite pesti-bom poročala konkretno in objektivno.

Pozdravljene….
Firbec mi ni dal miru in kupila sem te tabledke. Jemljem jih en teden in ugotovila sem sledece. Po zauzitju kljub lakoti pred tem nisem lacna. Opazam da telo odvaja odvecno vodo iz telesa in zaradi tega po enem tednu tehtam tri kilograme manj…. vendar to ni se hujsanje. Seveda manj jem in telovadim in bomo videli kaj bo iz tega.
Srecno ostalim�

Pozdravljeni!

Dva dni nazaj sem pričela z jemanjem tablet Garcinia loss. šele začetek je seveda in zato ne morem še nič povedat. Zanima me pa to: piše, da naj bi ti urejalo tudi prebavo. Jaz sem pa ena izmed tistih ki imajo s tem zeloooo velike težave. In ker sem zasledila da ne smeš ničesar drugega jemati poleg teh tablet, me pa zdaj zanima to– do zdaj sem pila Portalak- sirup za lažje odvajanje. Ali lahko še naprej to pijem ali ne? Namreč te tri dni še nisem šla na veliko potrebo. Potrebujem kakšno mnenje!
Aha, ali je kdor koli imel kakšne stranske učinke od teh tablet in kakšni so bili? 🙂 Hvalllllaaaa

Zdravo!

Meni tudi firbec ni dal mira in sem si jih tudi jaz kupila. Tako kot praviš se izloča voda, jaz jemljem šele tretji dan ampak mi gre že malo na živce da hodim vsako uro na stranišče haha ampak je to del procesa tako da bomo potrpeli:) mi znaš svetovat kako se prehranjuješ? Koliko časa telovadiš? Bi mi zelo prišlo prav:)

To je dober začetek, tudi jaz nisem shujšala kar tako, v prvem tednu 🙂 Držim pesti!

Zdi se mi, da ni noben problem, nisem pa zdravnica…

No tudi jaz sem med tistimi z prevečno telesno težo in včeraj se dobila GARCINIA LOSS, res nikjer ne piše kako jih jemati, bom upoštevala to kar so nekateri uporabniki zapisali… 1/2 ure pred zajtrkom in 1/2 ure pred kosilom. Hm…opažam pa danes, da sem se že zjutraj zbudila lačna, in non stop sem lačna, očitno meni to vspodbudi apetit,…bom pa poročala ali na meni delujejo ali ne, ali bodo šle kile gor ali dol… upam da dol…

Tako, obljubilas sem da poročam. Dobila sem jih že v torek in včeraj začela. V teh dveh dneh tudi jaz opažam, da imam veliko manjši apetit (celo polovične obroke pojem) in da sem večkrat na wc-ju 🙂 Očitno nekaj delujejo

Kupila pa sem jih tukaj in kljub temu, da so bile s poštnino cca 12 eur so očitno ok
http://www(pika)ebay(com)com/itm/90-Garcinia-Cambogia-Pure-Extreme-Detox-Max-Dieting-Weight-Loss-Fat-Burner-Pills-/161157007684?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2585b4c944

Tako, obljubilas sem da poročam. Dobila sem jih že v torek in včeraj začela. V teh dveh dneh tudi jaz opažam, da imam veliko manjši apetit (celo polovične obroke pojem) in da sem večkrat na wc-ju 🙂 Očitno nekaj delujejo

Kupila pa sem jih tukaj in kljub temu, da so bile s poštnino cca 12 eur so očitno ok
www(pika)ebay(pika)com/itm/90-Garcinia-Cambogia-Pure-Extreme-Detox-Max-Dieting-Weight-Loss-Fat-Burner-Pills-/161157007684?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2585b4c944

Aja, drugače pa se pri teh jemlje 3× na dan, najmanj pol ure pred glavnim obrokom

Drugace pa nocem volje vzet, ampak garcinia loss so po moje fejk, ker oglasujejo da naj bi imele 1000 gramov HCA, kar je baje kar sem prebrala nemogoce spravit v eno tableto

No takole… kot sem že dva dni nazaj napisala imam po teh tabletah Garcinia Loss ful apetit, jem skoraj na vsake 2 uri sem danes prov s strahom stopila na vago in bla ful presenečena. Od včeraj do danes -1,6 kg manj…jupiii…( kljub temu da na vodo hodim normalno in odvajanje blata je tudi takšno kot je bilo prej)
Pojem količinsko sigurno več kot sem prej, ko sem jedla samo dvakrat na dan.
Sem vesela upam da se bo tako tudi nadaljevalo…bom poročala

DVOJNA MAMI….. Gracinia loss ima 60% deleža HCA ostalo pa je kalcij, krom, kalij in želatina, sem prav preverila.
Pa lep dan vsem

Pozdravljene,
ponovno se javljam…. imam cca. 4,5 kg manj po cca 11 dneh jemanja…Še vedno hodim na vodo pogosto, žejna sem skoraj skozi ……kaj drugega pretresljivega nisem opazila. Jem mnogo manj, ker ti tole dejansko vzame apetit. Vsak dan ali hodim (hitra hoja) cca 4 km zaenkrat ali pa grem za pol ure na orbitrek…..Počasi bo verjetno šlo dol….
Srečno ! 🙂

Dvojna mamica hvala za poročanje. Prosim javljaj se naprej kako ti gre. In tudi ostale prosim da porocate. Jaz ta trenutek se dojim in ne smem jemati takšnih zadev bom pa takoj ko prekinem. Za vse držim pesti.

Mene pa zanima a je to tableta ali kapsula. Če je kapsuala a je tista, ki se da odpret. Skratka ne maram tablet, ponavadi vse zdrobim.. bojim se jih pogoutnit..Zato me zanima, če jo lahko zdrobim pa popije. Hvala za odgovor…lp

Živjo zanima me jaz sem preko life.si naročila Garcinia cambogia 300 mg – a kdo pozna in je uporabil ? Kapsule imajo sestavo : Garcinia cambogia(suhi ekstrakt plodu ), manitol, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat in želatina – prosim če lahko da kdo odgovor a je to to al je fajk ?? Prosim me res zanima al sem taprave kupila ? Pa še to – a kdo ve kako je z jemanjem drugih zdravil ( imam astmo in jemljem protivnetna zdravila ? Hvala !

Upka možno, sej ne vem. Sem predvidevala, ker je en zgoraj napisal/a, da naj bi bilo 1000 g.

Te, ki jih imam jaz so kapsule

New Report

Close