Ma vidiš pupa….to je ta pravi feedback…odkrit,pošten…..sej več al manj vse na netu, ki obljubljajo čudeže je isto sranje….zavajanje in goljufija…kreme,superživila…..shujševalne zadevščine in bla bla bla….en velik kup sranja za velik kup keša.Tebi pa hvala za pošteno napisano izkušnjo, čeprow samo berem ne naročam takih reči…je pa res vse isti drek……dobro da ve čimveč ljudi,da ne nasedajo goljufom ,prevarantom.
Po moje niso enake, razlika je predvsem pri sestavinah in kakovosti. Plačala sem 39 EUR, naročila na promocijskicenter(pika)com/zdravje/garcinia-cambogia-2/, glede na garancijo v primeru neuspeha. Na srečo ni bilo potrebno :)[/quote]
@zdravbod, prej sem že napisala :). Marsikaj sem sprobala in to ti lahko priporočim. So pa malo dražje od Sensilaba, ampak ta se mi zdi zanič.
Od vsakega posameznika je odvisno kako telo sprejema spremembe. Jaz sem na primer brez kakršnih koli tablet v enem mesecu shujšal za 9 kg (iz 98 na 89, višina 185 cm). Vse kar sem spremenil je bilo to, da sem začel redno jesti zajtrk (katerega prej nisem cca. 15 let) in večkrat dnevno po malem (cca. 5x) odrekel sem se kruhu in pa sladkarijam. Pred tem sem jedel max. 2x in se takrat seveda prenajedel. Kljub vsemu sem si vzel nedeljo za dan v tednu ko se pregrešim. Poleg tega seveda vsaj 4-5x tedensko tek vsaj 6 km.
mikimiki1, sem zdaj raziskovala par ur pri tujih raziskavah, člankih, forumuh in če ti kaj pomaga. Stvar je baje taka, da naj bi delovalo, ampak je na trgu ogromno fake produktov, ki ne delujejo. Fake opaziš, če npr. ponujajo 1000 mg HCA kar enostavno ni mogoče. Prave stvari imajo tam od 500 do max. HCA. Prav tako mora imeti za boljšo absorbcijo dodan še calcium in potassium.
Jaz sem sedaj naročila preko e-baya iz UK, kjer sem gledala na vse te stvari, plus to da je topseller in da ima trenutno največ naročil (predvidevam, da se stranke vračajo ali priporočajo). Dobim baje 5. marca in takrat začnem in ti sporočim ali bo ta pravi in če deluje.
No, v glavnem če bo komu to kaj v prihodnosti pomagalo