Najdi forum

garcinia cambogia

Fofik najlepša hvala

lp

Ma vidiš pupa….to je ta pravi feedback…odkrit,pošten…..sej več al manj vse na netu, ki obljubljajo čudeže je isto sranje….zavajanje in goljufija…kreme,superživila…..shujševalne zadevščine in bla bla bla….en velik kup sranja za velik kup keša.Tebi pa hvala za pošteno napisano izkušnjo, čeprow samo berem ne naročam takih reči…je pa res vse isti drek……dobro da ve čimveč ljudi,da ne nasedajo goljufom ,prevarantom.

Se strinjam, da take stvari ne delujejo, če ne narediš nič zraven in verjameš, da so to čudežne tablete. Obstajajo pa načine, da spodbudiš ogranizem, jih je kar veliko 🙂 jaz pa sem na lastni koži sprobala še garcinijo in je bila izkušnje pozitivna 🙂

Pozdrav, nihče ni napisal kje je kupil te čudežne tablete….katere so tiste prave? se pa res razlikujejo v sestavi, jakosti…
Tudi sensilab ima nekaj podobnega z manjšo koncentracijo ekstrakta garcinije

Po moje niso enake, razlika je predvsem pri sestavinah in kakovosti. Plačala sem 39 EUR, naročila na promocijskicenter(pika)com/zdravje/garcinia-cambogia-2/, glede na garancijo v primeru neuspeha. Na srečo ni bilo potrebno :)[/quote]

@zdravbod, prej sem že napisala :). Marsikaj sem sprobala in to ti lahko priporočim. So pa malo dražje od Sensilaba, ampak ta se mi zdi zanič.

Zanima me, ce se uporabljas te kapsule in kako si zadovoljna z rezultati

Živjo, uporabljam skoraj dva meseca in po pravici povedano bom kmalu nehala, ker sem shujšala že dovolj – 8 kg. Mogoče bom še kakšna 2 tedna jemala 1 tableto na dan namesto 2, da ne bo prehitre spremembe. Mislim, da ne bo jo-jo efekta, bomo videli 🙂

Oj, tud jst sm nabavu to zadevco, mal za hec… na zacetku sm se zredil za 1 kg, ampak sm jemal se nekaj cajta, pa sm orng zadovolen, koncni rezutat – 10 kg v 2 msc. tok da veste da ni nek nateg.

Jaz sem naročil garcinia loss…. sedaj ne vem je to kakšna razlika med garcinia cambogia? In če je, ali ima kdo kakšne izkušnje z garcinia loss?

Bi moral napisati sestavine. Pomemben je delež HCA 🙂

Od vsakega posameznika je odvisno kako telo sprejema spremembe. Jaz sem na primer brez kakršnih koli tablet v enem mesecu shujšal za 9 kg (iz 98 na 89, višina 185 cm). Vse kar sem spremenil je bilo to, da sem začel redno jesti zajtrk (katerega prej nisem cca. 15 let) in večkrat dnevno po malem (cca. 5x) odrekel sem se kruhu in pa sladkarijam. Pred tem sem jedel max. 2x in se takrat seveda prenajedel. Kljub vsemu sem si vzel nedeljo za dan v tednu ko se pregrešim. Poleg tega seveda vsaj 4-5x tedensko tek vsaj 6 km.

Seveda, včasih so male spremembe dovolj. Težje je pa pri malo starejših ljudeh, ki imajo slab metabolizem in se celo življenje borijo s prekomerno telesno težo. Takšni ponavadi morajo narediti več 🙂

Sestavine: Garcinia Cambogia izvleček 1000 mg (60% HCA)
Kalcij 50 mg, Krom 200 mg, Kalij 50 mg

Zdi se v redu, jemlje se 1x ali 2x dnevno?

2x dnevno naj bi se jemalo. Čeprav nikjer ne piše, kdaj natančno in ali pred, ali po obroku jemat… Ker gre za sorazmerno podobno zadevo z Garcinia Cambogia, bom jemal 30 min pred zajtrkom in kosilo. Saj tukaj na forumu sem zasledil, da je to optimalni čas jemanja tabletk. Bomo videli…

Lepo prosim vsi ki ste ali še jeste te tablete sporočite katere jeste in kje jih naročite. Jaz sem po dveh otrocih že tudi obupana s to težo in svojim nezadovoljstvom.. Naj še kdo napiše kako so mu delovale. Vem da garcinija deluje sama kot rastlina ne vem pa kako je s tableti.

mene tudi zanima, ker sem pravkar naročila. Enostavno kg nikamor ne gredo, pa telovadim in se ustrezno prehranjujem.

Prosim koga za povrtano informacijo ali je kaj na tem

mikimiki1, sem zdaj raziskovala par ur pri tujih raziskavah, člankih, forumuh in če ti kaj pomaga. Stvar je baje taka, da naj bi delovalo, ampak je na trgu ogromno fake produktov, ki ne delujejo. Fake opaziš, če npr. ponujajo 1000 mg HCA kar enostavno ni mogoče. Prave stvari imajo tam od 500 do max. HCA. Prav tako mora imeti za boljšo absorbcijo dodan še calcium in potassium.
Jaz sem sedaj naročila preko e-baya iz UK, kjer sem gledala na vse te stvari, plus to da je topseller in da ima trenutno največ naročil (predvidevam, da se stranke vračajo ali priporočajo). Dobim baje 5. marca in takrat začnem in ti sporočim ali bo ta pravi in če deluje.

No, v glavnem če bo komu to kaj v prihodnosti pomagalo

Ja, naj bi bilo najbolje jemati pred obrokom in ne zvečer. Držim pesti!

No, pri meni je delovalo ravno na ta način – kot dodatek, ki malo pogna hujšanje… In mi je uspelo, upam, da tudi tebi bo 🙂

New Report

Close