To je tako kot z zgodbo o čudežnem kamnu, iz katerega je mogoče skuhati juho.
In a se vam tistim, ki kljub vsemu hočete vreči nekaj denarja stran, ne zdi čudno, da vsako leto dobimo kup novih čudežnih preparatov za zagotovljeno hujšanje?
Mar se ne bi prodajali vedno in dolga leta, če bi bili tako čudežni in učinkoviti? In se vam ne zdi čudno, da se prodajajo prek nekih obskurnih strani, brez imen trgovine in odgovorne osebe (v Slo registrirane firme in vse resne tuje firme imajo vse svoje osnovne podatke na netu)?
Pozdravljene!
Ker je toliko reklame sem si ga tudi jaz naročila, sem mislila, da bo pač šlo hitreje a po 14 dneh jemanja še ni nobenih rezultatov, čeprav še zraven vsaki drugi dan tečem. Te tablete bom vzela do konca in potem bom prešla na preverjen način hujšanja, samokontrola pri prehrani in veliko teka.
lp
Ja, marsikje sem že slišala, da te pa res delujejo, malo sem sicer pobrskala po netu in opazila, da je veliko ponudb teh kapsul oz. različni proizvajalci teh – eni imajo ceno 40 EUR, drugi 16 tretji 20, saj ne vem, ali so vse kapsule enake in je razlika le v proizvajalcu, ali naj gledam po ceni?
Fofik – koliko je cena vaših?