Najdi forum

garcinia cambogia

Uf, tole pa je čudo od čudes!

Trdim, da brez gibanja, prehrane, kjer se izloči vse OH, predelane in ne predelane. Kjer se zaužije le omejene količine sadja, veliko zelenjave in zdravih maščob, ne pomaga nobena čudežna tableta…..

Spet ena fora, kako naivnežem potegniti denar iz žepa.

l.p.

Pa seveda, nekaj je vedno treba narediti zraven, ne vem, kako ljudje mislijo, da se lahko nažirajo pa itak bodo shujšali….

Ravno s tem sem shujšala 8 kg po nosečnosti!!!!

Pozdravljene!

Zanima me kje ste si kupile te tablete?! Stejih naročile po internetu ali jih je možno kupiti tudi drugje npr. lekarni? 🙂

Hvala že v naprej,

Melani

To je tako kot z zgodbo o čudežnem kamnu, iz katerega je mogoče skuhati juho.

In a se vam tistim, ki kljub vsemu hočete vreči nekaj denarja stran, ne zdi čudno, da vsako leto dobimo kup novih čudežnih preparatov za zagotovljeno hujšanje?
Mar se ne bi prodajali vedno in dolga leta, če bi bili tako čudežni in učinkoviti? In se vam ne zdi čudno, da se prodajajo prek nekih obskurnih strani, brez imen trgovine in odgovorne osebe (v Slo registrirane firme in vse resne tuje firme imajo vse svoje osnovne podatke na netu)?

Pozdravljene!

Ker je toliko reklame sem si ga tudi jaz naročila, sem mislila, da bo pač šlo hitreje a po 14 dneh jemanja še ni nobenih rezultatov, čeprav še zraven vsaki drugi dan tečem. Te tablete bom vzela do konca in potem bom prešla na preverjen način hujšanja, samokontrola pri prehrani in veliko teka.

lp

Držim pesti zate, jaz ravno začenjam s kuro.

prvic sem nasedla reklami in sem imela sreco – dobro sem zadela, ravno to mi je pomagalo priti iz 90 kg na 75 v samo 3 mesecih! Seveda sem zraven tudi manj jedla, ampak rezultat je super! Zdej pa upam, da se nie bodo kg vrnili.

da ce nisi predebel, grejo kg dol sele po kakem mescu, vsaj pr men je blo tko.

da ce nisi predebel, grejo kg dol sele po kakem mescu, vsaj pr men je blo tko.

Toplo olivno olje je super… Jaz pa sploh tudi za roke uporabljam vlažilno kremo, ki jo imam protu gubam (znamke Lagrend).

Kaj pa je to? Sploh ne v tej temi sem pisala :c

Meni ni pomagalo, pa sem poslal nazaj in mi niso vrnili denarja. Same laži in zavajanje. Kaj so kateremu vrnili denar- G complex?

Malo čudno… A ne odgovarjajo na maile ali kako? Moram priznat, da sem odposlal embalažo samo za to, da bi dobil vračilo, ker sem shujšal 3 kg in toliko sem tudi pričakoval… Pa sem dobil, seveda minus poštnina.

pozdrav mene pa zanima kje ste naročile te kapsule ker je več tega jaz sem sicer jemala slim soft gela kapsule kar je edino ki res pomaga s tistimi sem shujsala 9kg pa se kupila sem si od ene ko prodaja na netu fb prodaja hitovi in stanejo za 36 dni 45eu kolk pa te stanejo pa kje se dobijo

lp. Prebrala sem da moraš na dan pojesti dve tabletki, nikjer pa ne piše kdaj oz. na koliko ur jo moraš vzeti ? že naprej se zahvaljujem za odgovor 🙂

masta, kolikor sem jaz zasledila na spletu, vzameš pol ure pred zajtrko in pol ure pred kosilom,

lp

Točno tako, pač ne zvečer. In verjemite, delujejo!

Ja, marsikje sem že slišala, da te pa res delujejo, malo sem sicer pobrskala po netu in opazila, da je veliko ponudb teh kapsul oz. različni proizvajalci teh – eni imajo ceno 40 EUR, drugi 16 tretji 20, saj ne vem, ali so vse kapsule enake in je razlika le v proizvajalcu, ali naj gledam po ceni?

Fofik – koliko je cena vaših?

Ojla, mislim, da zaradi linka sporočilo ne gre skoz:

Po moje niso enake, razlika je predvsem pri sestavinah in kakovosti. Plačala sem 39 EUR, naročila na promocijskicenter(pika)com/zdravje/garcinia-cambogia-2/, glede na garancijo v primeru neuspeha. Na srečo ni bilo potrebno 🙂

New Report

Close