Najdi forum

garcinia cambogia

Živjo.
Katere pa priporočaš?
Prosim za nasvet…

MareHojc katere fatbirnerje pa priporočaš?

Uporabljal sem pgc500 complex en mesec. En mesec telovadil, nič sladkega, nič glutena, nič laktoze. Shujšal nisem niti grama.

Toliko o tem

Tablete za hujšanje – http://greencoffeeplus.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 13 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

To je sama ena kemija, če že hočete hujšat s preparati vzemite vsaj tiste naravne, npr. slišal sem da je čaj SlimAll kar učinkovit pri tem ali pa kaka zelena kava. Tablete in praške pa pozabite, če ne želite še dodatno škodovat svojemu telesu.

Pozdravljeni,meni pa so kar v trgovini z proteini pa temi stvarmi,namesto tega pgc 500 complex ponudili Oxy Elite Pro
Pa ze hodim 2 mesca v fitnes pa nic.
Lp

Očitno še kar naprej prodajajo meglo. Zakaj bi takole nategovanje ne bilo kaznivo?

Pozdravljene, 3 mesece sem jemala Garcinio. Tehtala sem se na začetku in sedaj na koncu. (btw.na oblačilih nisem opazila nobene razlike) Končni rezultat: ZREDILA SEM SE ZA 4 kg!!!!!!
Torej spet sem verjela reklami in nategom.. 🙁
NE OBSTAJA ČUDEŽNO ZDRAVILO ZA HUJŠANJE!!!!! Vmes pa me je nemalokrat bolel želodec!!!!
Torej če hočemo shujšati, moramo OGROMNO telovaditi (seveda, kdor ima čas za to) in se držati STROGE DIETE!!!!

Objava čaka odobritev

New Report

Close