Najdi forum

garažna vrata

Kupujem dvižna sekcijska garažna vrata in bi prosil, če veste za kakšen internetni naslov kamor lahko pošljem povpraševanje. Vrata so široka 3 m, bila naj bi v barvi in z okni. Kaj pa mislite o vratih v vratih? Se splača ali ne saj pravijo, da naj bi bila taka vrata še enkrat dražja

Lahko ti povem, da si boš lahko predstavljal cenovno.Jaz sem naročil vrata Hőrmann…cena 275 cm širokih, pobarvanih v drugo barvo, s tremi okni, kasetni motiv, dva daljinca je bila v sept. 2006 350000 sit z nekim popustom.Jaz sem povprasevanje poslal kar na .Samo je trajalo 2 tedna da so se odzvali:( Mogoče slučajno…sem pa zadovoljen z vrati.

lp,T.

Tudi jaz sem poslala več povpraševanj preko neta in tudi po telefonu sem prosila za ponudbe. Ne moreš verjet, a odzvali so se le pri Matjažu. Pa velike in opevane firme so bile med njimi.

Od Matjaža so prišli hitro, naredili so kvalitetna in lepa vrata (malce sem si tudi zmišljevala), tako da priporočam ravno njih. Pa tudi plačali smo šele po dobavi.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Pokliči Vrata Zorman, zelo dobri izvajalci.

Kot so spodaj napisali ostali, dobre izkušnje so naše stranke imele s Hoermann vrati. Zastopa Matjaž vrata. tudi na dolgi rok ni problemov z vodili, pogonom, povešanjem itd.
So seveda tudi drugi ponudniki MKM, itd…. Vedno naj bo to nekdo, ki nudi tudi servis in garancijo in ne vgrajuje vrat prvič.

New Report

Close