Najdi forum

Ganglion na desni roki pomoč!

Pozdravljeni

Potrebujem pomoč, imam Ganglion na desni roki vendar ga imam ze 1 leto in pol ki ni bil velik in boleč. Sedaj pa imam močne bolečine v zapestju in kot “trd” je v zapestju in ja je malo večji od lani (ne zelo) vendar se ga vidi.

Danes je skušal nadomestni Ortoped punktirati z injekcijo če kaj priteče ven vendar ni nič pritekel vn samo kri 2x je probal ni nič priteklo, rekel je tudi da ga lahko operiram ko pride moj Ortoped ker je na dopustu.

Mene res boli in  desna roka in mi “bllokira” roko ko premikam prste imam bolečine v zapestju imam jemljala tudi tablete za bolečine vendar ne pomaga.

Ampak me zanima ko pride sedaj Ortoped ki ga imam, moram znova pri njemu “punktirati”? res me je roka bolela celi dan zaradi Injekcije ki je skušal punktirati.? Ali lahko mu rečem da naj to operiram ker imam bolečine v roki. Se da še enkrat punktirati ali nima smisla ker ne priteče nič ni tako velik ampak ja ke boleč

Torej kaj vi predlagate? kaj storiti v tem primeru?

Hvala vam!

Pozdravljeni,

najprej priporočam ponoviti punkcijo pod ultrazvočno kontrolo, če ta ne bo uspešna in je vzrok za bolečine ganglion, pa kirurško odstranitev.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close