gajac-pag
punce, najbolje je iti do zagreba,potem pa po avtocesti skoraj do senja in potem na trajekt.
kar se tiče apartmajev ob morju, vama svetujem, da letos malo obiščeta staro novaljo in si pogledata apartmaje in jih rezervirata za drugo leto, ker je tam za male otroke po mojem mnenju najboljše.senca na plaži, plaža čisto zase in to pred hišo.
Ja naš apartma je sicer za pet oseb ampak mi bomo trije pride nas 50eur-ov na dan ima veliko ograjeno in pokrito teraso, klimo, pogled direkt na morje do plaže je 10 m ampak je taka mala drugače je pa tko ene 20 min hoje okrog zalivčka tam so pa plažice take luškane.
Vem, da sta dve obciji ponavadi sva hodila s trajektom iz Prizne zdej pa ne vem kako je ko je avtocesta.
Lp Tina
p.s.
kle maš pa naslov pa tel. pa prašaj, če te zanima
Kurlič Nevenka
Pag 0038553667-074 če pa tukej ni nobenga pa pokliči
Rijeka 0038551412-556
sergeja iz kje pa si?
Midva sva bila pred tremi leti, ko še nisva imela otrok. Nama je bilo zelo všeč, čeprav je kar dosti betonsko. Ne vem v kateri coni boste. Cona A, kjer so večinoma apartmaji v enem ali dveh nadstropjih, ima zelo luštno plažo s kamenčki, nekaj metrov od morja je malo zelenice in nekaj dreves, sence pa skoraj ni. Cona B, kjer so večinoma vrstne hišice, pa ima bolj kamnito plažo brez dreves. Tako je bilo pred tremi leti, ne vem kako je danes.
Na začetku naselja imaš tržnico (no, en ali dva štanta sta pa res), trgovinico, picerijo, trafiko, pekarno, tur. agencijo, knjigarno… Večja trgovina (diskont) pa je malo pred Novaljo.
Je pa fino, ker je plaža Zrče blizu (mislim, da 1,5 km), pa Novalja tudi (ene 3 km). Sicer greš s tako majhnimi otroki tja z avtom (ali s kolesi), ampak vožnja traja le nekaj minut. Pa mislim, da vozi tudi mini-bus.
Če ni skrivnost – greste preko agencije ali preko poznanih? Izdaš mogoče telefonsko? Mi bi tudi šli, pa se mi preko agencij malo upira, ker se mi zdi zelo drago.