Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost G v Nm

G v Nm

Dober dan!

Kmalu bo 1 leto odkar se z dragim trudiva okrog zanositve. Ker imam izredno neredne M in pa , ki za moje probleme nima posluha, me zanima, če mi lahko katera priporoči dobrega G v Novem mestu. Takega, ki je natančen, prijazen in obvlada stvari okrog problemov z zanositvijo!!

Hvala

dr. Martina Bučar, dr. Mirjam Gradecki- ti dve sta za moje pojme super- tako po strokovnosti kot prijaznosti. Ne da navijam za ženske ampak z G moškega spola v NM sem imela več ali manj slabe izkušnje:((
LP

No, jaz imam ravno Bučarjevo in moram reči, da je sicer zelo prijazna, ampak mojih problemov se pa ni niti potrudila razrešiti! Pa še tista grozna sestra pri njej!! Ne vem – se mi zdi da bom še enkrat poskusila pri njej in bom bolj odločna!!

Kaj pa G dr.Kostanjšek? Si že vprašala, če imajo morda tam kaj prosto?

LP
Nadja

Ne jemlje novih pacientk!

Jaz pa hodim v Lj. k dr. Rešu in sem full zadovoljna. Imam tudi težave z zanositvijo in sem trenutno prvi ciklus na Klomifenu. Partner je imel spermiogram in ima diagnozo oligoospermija. Naju je Reš takoj potolažil, ker sva bila oba s partnerjem full žalostna zaradi diagnoze in je rekel, da bom kmalu mamica. Pravi, da se vedno najde rešitev. Tudi takoj in brez problema me je dal na nadaljne preiskave, dočim prej pri prejšnji G se stvar nikakor ni premaknila tako, da sem že čisto izgubila živce. Hvalabogu se sedaj situacija premika, v pozitivno smer, seveda! :))

Res pa je , da se moram voziti iz okolice Krškega, vendar se izplača. Pred tem pa sem tudi jaz hodila k dr. Bučarjevi in tudi nisem bila zadovoljna!

Če želiš ti napišem tel.št od Reša.
Javi mi!

Čao

Kaj pa če poizkusiš pri dr. Mijajloviču, ki med drugim tudi porodničar. Enkrat na teden dela v ZD, drugače pa v porodnišnici. Jaz in nekaj mojih prijateljic, ki hodimo k njemu smo izredno zadovoljne.

Tudi jaz sem pacientka dr.Bučarjeve(meni je enkratna).Vendar, ko po 1 letu nisem zanosila,me je napotila k dr.Pišku,ker se on ukvarja z neplodnostjo!Po nekaj preiskavah in potrebnih posegih sem v roku pol leta zanosila.Zdaj sem spet pri dr.Bučarjevi in v 36.tednu nosečnosti. Srečno! tempra

za :?,

ali si našla drugega G?

Javi!

Lp, Tita

New Report

Close