Najdi forum

Zivijo!

Imam eno vprasanje in upam, da mi boste pomagali odgovoriti nanj. Gre namrec za hecno stvar, ki se mi zgodi vsakokrat, ko me fant s prstki drazi po g tocki- po pol minute letim na wc, ker me ful pritisne lulat… a se to dogaja se komu? In ce se, se da to odpraviti?

Hvala za pomoc in lepo se imejte,

T.

Pa si prepričana, da je to kar fant draži G-točka? LP John

A pa potem zares lulas? Jaz tudi dobim tak obcutek, ampak ostane samo pri obcutku…

A veš, da imam jaz isti problem? In prav zanima me, kako to odpraviti, ker je v tistih trenutkih ekstaze to zelo nadležno…

Ja, tocno to! Letim na WC, se trudim in trudim in potem je isto, kot ce sploh ne bi sla… imate kaksen recept proti temu (ali pa vsaj razlog, zakaj se to dogaja)???

To ni G-točka

No punce, pa nas bodo spet fantje kaj naučili o našem telesu :):)

Ja, prav imas. 🙂
Ok, sicer priznam, da mogoce nimam prav- mogoce res ne gre za G spot, ampak nestetokrat sem ze slisala, da je to to (ja, zacne te tiscat na wc).
Ampak zadnjic mi je nekdo rekel, da se da to kontrolirat- nekaj v stilu vaja dela mojstra (oz. mojstrico).
Torej, se enkrat- ce veste… vam bom FUL hvalezna!

Lp, T.

V eni izmed starih tem sem zasledila ta naslov:

http://www.askmen.com/love/love_tip_60/64_love_tip.html

Tu so slikice in še marsikaj uporabnega!

….ampak posredno draženje sečnega mehurja. :))

Točno to!

Tangerina, naj te ne skrbi, OBCUTEK, da te tisci lulat je povsem normalen pojav pri drazenju G tocke! Prav ta obcutek ti da vedeti, da je to, kar tvoj fant drazi, res G tocka.
Ne bom solil pameti in dajal nasvetov, kako se znebiti tega obcutka, kajti to je popolnoma naravno in se moramo s tem pac sprijazniti…fora je v tem, da ta obcutek scasoma mine in se spremeni v obcutek neskoncnega zadovoljstva in neverjetnega orgazma. Do sedaj me ni se nobena polulala, ampak le uzivala, tko da brez skrbi, to je drazenje G tocke!

LP, Jinxy 🙂

Mislim da je rešitev enostavna: Z lulanjem opravi prej

Madness sledi odgovorom in ne stresaj neumnih mnenj!!!

Maja

Se popolnoma strinjam z Jinxyem. Občutek, da te na WC je popolnoma normalen pojav. Mene na primer tudi po sexu vedno tišči lulat, mojega fanta prav tako in tudi prijateljice so seznanjene s tem pojavom. Žal pa ne vem, kako bi se dalo to odpravit, niti ne verjamem, da bo kdaj minilo (kao “vaja dela mojstra”), saj pol pravzaprav niti ne bi bilo nobenega draženja, oz. g-točka več ne bi služila svojemu namenu. Pač zadrži in se pusti razvajat 🙂
pa-pa

tut mene kdaj pa kdaj na wc prime, celo med sexom ampak samo ce mam poln mehur..
kaj pa ce bi sla prej lulat 😉

mene pa fant drazi po g tocki tko da jst cepim nad njim ce me scat prime pa sam spustim njemu je to full vsec ej folk kaj pravte na to

Ja treba bo kahlco nabaut pa kr notr lulat (da je bližje)

Ej men je ful bad ker ko mi drazi G spot mi ful paseeee pol pa un obcutek k te lulat prime !! cist bad 🙂 ampak to se po moje ne da odpravt !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close