Najdi forum

Fant me ves čas želi dražiti po točki g.Ker pa ne vem kje je točno ta točka, njega pa ne upam vprašati, če mi to lahko poveste, da ne bom izpadla trapasto.
Hvala.

Tinka,

on te želi in te sprašuje. KAJ? Da bi te rad ali kje je ta točka? Ne upaš ga vprašati, a veš kaj bi rad on počel?

PA začnita se najprej pogovarjati. Še predno poiščeta G točko, bo veliko koristneje, da se naučita sporazumevati.

In tukaj bi našla hitro odgovor kakšnega šaljivca.

Pridi k meni, ti bom pokazal. Če pa ti na hitro odgovorim, moraš pa to sama ugotoviti, kje je ta tvoja G točka, kajti nimajo jo vsi na istem mestu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tinka, najprej bi bilo dobro, da bi se malce pogovorila o tem. Ker če bo iskal tvojo točko g, ti pa vsa prestrašena in otrpla, ne bo nobenega uspeha. Moraš biti sproščena. Mogoče bi bilo dobro, da bi si kupila kakšno dobro knjigo s tega področja, menim da bo EKSTAZA SPOLNE ENERGIJE kar v redu. Se boš veliko naučila o sebi.

Točka G naj bi bila na prednji steni tvoje nožnice. Občutil pa jo bo kot malce bolj hrapav predel od ostalega mesa. Ti pa boš verjetno, ko bo točka vzdražena občutila, da moraš urinirati.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

New Report

Close